Spring naar bijdragen

jzpr1981

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door jzpr1981 geplaatst

  1. Goeie tut! Voorbeeld gebruikt wel een 95'er. Even kijken of dat voor 89'er veel verschilt. thnx
  2. Hoi Jeepers! ik heb een cherokee 89 (renix) en wil mijn throttle body uitbreiden met een spacer en eventuele verdere aanpassingen doen om de flow (in en uit) te beteren. Nu zijn er volgens mij geen spacers te koop voor de 89 throttle body dus moet er nog een coversie kit tussen. Maar dan komen er volgen mij allemaal andere zaken kijken (verplaatsen van sensoren). Heeft iemand hier ervaring mee of kan hij mij richting een prof wijzen zodat ik het daar eventueel kan laten doen? alvast bedankt!
  3. Weet iemand de specs van een Cherokee 89 accu. Met name Ah interessant. reden: vandaag problemen met starten: starte niet. Volgens ANWB man: - brandstofpomp meten - accu levert te weinig vermogen om te kunnen starten momenteel zit er een 55Ah (niet origneel) accu in.
  4. Zie ook mijn andere post: @XLLaredo87 : Welke injectie cleaner ga je gebruiken?
  5. Is het niet zo dat het hier trouwens om een pre 91'er (start odb) dus Renix systeem gaat? Volgens mij kan je daar niet zomaar Odb uitlezen... Er zijn wel leuke projecten online te vinden hierover; check eens: http://autos.groups.yahoo.com/group/RENIXPower/ gaat hier om een Arduino project wat het mogelijk maakt om Renix zelf (live) uit te lezen.
  6. Iemand ervaring met een goede Injectie cleaner / reiniger toevoegings middel wat je in je benzinetank kan vermengen en of dit nog model afhankelijk is?
  7. Even met een ander account email validatie van "jzpr" komt maar niet aan.. kon dus ook niet even reageren. Anyhow.. Bedankt voor de reacties! hebben me zeker op weg geholpen. Gaat idd om zgn closed systeem. Leek iets van een bel in het systeem te zitten. Heb ontlucht via burp methode: http://www.lunghd.com/Tech_Articles/Cooling/BurpAirMod.htm case closed wat mij betreft!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...