Spring naar bijdragen

Woutvanraaij

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-5
  • Bouwjaar
    1975

Woutvanraaij's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Oh sorry ik zie dat ik een foutje heb gemaakt tijdens typen.. Nee de bougies vonken niet.. startmotor draait wel, benzine krijgt hij wel en er zit een nieuwe bobine op. ontstekingsvolgorde klopt. Ik meet op 1 of andere manier 12V op de min van mijn bobine (als ik contact maak)... maar ik meet ook 12V op de plus van de bobine.
  2. Heb een nieuwe bobine geinstalleerd. Bougies vonken maar de auto slaat nog steeds niet aan. Hij krijgt wel benzine... wat kan het nu zijn? massa probleem vanaf de bobine?
  3. Valt dat nog uit te testen? Waar kan ik ze het beste kopen?
  4. Wie kan mij helpen.. Mijn motor begint steeds vaker tijdens het rijden ineens uit te vallen. Zodra de motor is uitgevallen valt hij ook niet meer te starten en gaat er toch enige tijd overheen voordat hij weer aanslaat. De startmotor draait wel maar hij slaat niet aan. bij het uitvallen valt hij gewoon helemaal weg. Geen gepruttel of gehaper maar gewoon dood. De bougies zijn beetje roetzwart en hij krijgt wel benzine. Zo in eerste instantie zou ik zeggen dat er iets niet klopt bij de ontsteking.. Maar als je bobine kapot is zou hij toch helemaal niet meer aan gaan? Wie heeft er tips?
  5. Als je er nieuwe kokers terug inzet... Moet dit dan persee van zwart staal zijn? Of mag je dit ook van RVS maken?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...