Spring naar bijdragen

Teknix

Forum member
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Teknix geplaatst

  1. Vandaag mijn Jeep een grondige wasbeurt gegeven en de stekker van mijn trekhaak met hoge druk schoon gespoten en.......voila mijn knippers doen het weer normaal! Maar de radio doet nog steeds vreemd als ik richting aangeef, geluid valt weg en na een paar seconden komt het weer terug. De radio blijft wel gewoon aan.
  2. Oh ja en als ik de richtingaanwijzer aan doe, valt het geluid van de radio even weg. Maar ik ga eerst maar es de stekker van mijn trekhaak goed schoonmaken.
  3. Sinds kort ben ik er achter gekomen dat mijn richtingaanwijzers heel langzaam knipperen. Omdat achter dus rode richtingaanwijzers zitten is dit voor het verkeer achter mij heel onduidelijk te zien of ik wil afslaan of niet. En al helemaal onduidelijk als ik tegelijk rem en richting aangeef. En als ik mijn grootlicht aanzet en weer uit doe gaat mijn dimlicht ook uit, dwz dat dan helemaal geen verlichting meer brand Dit zal vast allemaal met elkaar te maken hebben. Waar zou dit aan liggen?
  4. Teknix

    Fenders En Banden

    Ik heb het gehad met mijn vorige auto's. daar had ik "stretch" op mijn band/velg combinatie. Ik had een 10,5j x 17 velg met een 235-40-17 band. De velg stak bijna 3 cm uit de wielkasten maar het loopvlak van de band viel binnen de wielkast. Mij is ooit verteld door de politie dat het loopvlak , en dus niet de wang, van de band binnen je wielkasten moet zitten. Ik kwam gewoon door de apk met deze auto. Ook met mijn cabriootje kwam ik altijd door de keuring. Staken 2 cm uit.
  5. Ok, dat idee had ik dus ook al. Bedankt Jeepee.
  6. Na het monteren van mijn liftkit is nu ook mijn versnellingsbak verlaagd. Eerst had ik het probleem dat ik met schakelen naar zn 2, 4 en achteruit de pook tegen mijn middenconsole kwam en dus niet goed in de versnelling schiet. Ik moest de pook echt in de versnelling drukken anders schoot ie er meteen uit. Nu heb ik mijn middenconsole iets naar achter verplaatst zodat de pook er niet meer tegenaan komt. Maar als ik nu naar zn 2 schakel schiet ie er meteen uit, hij blijft niet in zn zitten. Ik moet echt schakelen, pook in zn 2 houden en dan gas geven om hem in zn 2 te houden. De 4de versnelling blijft ie wel in zitten maar je merkt weerstand. Kan het zijn dat de bak nu iets te ver naar achter is verschoven?
  7. Heb je mischien nog spiegels? en dan bedoel ik die je niet op de deuren monteert maar voor op het scharnier van je voorruit.
  8. Wat is de maximale bandenmaat voor onder een standaard Wrangler YJ? Zullen 31-ers passen? Grt, Eddy
  9. Het gaat mij om de scharnieren die je motorkap laten kantelen, dus idd die voor het raam zitten. Bij mij is 1 afgebroken. Wat wil je hebben voor beide scharnieren incl verzenden?
  10. Heb je mischien nog motorkap scharnieren?
  11. Zoals in mijn topic titel al staat, past dit? Groeten, Eddy
  12. Hallo allemaal, Miin Wrangler heeft een beetje een startprobleem, ene keer start ie in een keer, andere keer moet ik het wel 3 keer proberen. Als ie warm is of ik heb er al een tijdje in gereden dan start ie in een keer, maar bijvoorbeeld s'ochtends vroeg als ie nog koud is dan heeft nog wel eens een probleem met starten. Zodra die aanslaat moet ik echt een straal gas geven om hem aan de praat te houden, maar na een paar keer gas te hebben gegeven is het probleem ook weg en loopt ie als een zonnetje. Iemand tips? Grt, Eddy
  13. Teknix

    Softtop

    Ik ben op zoek naar een complete softtop voor mijn Wrangler YJ. Heeft iemand iets liggen tegen een redelijke prijs? Groeten, Eddy
  14. Ik heb vandaag maar met Jeepparts gebeld en zij gaan het proberen op te lossen.
  15. Hallo iedereen, Ik ben nieuw op dit forum en zal me eerst voorstellen. Ik ben Eddy en heb sinds kort een Jeep Wrangler 4.2 aangeschaft. Dit is mijn derde Jeep, hiervoor heb ik 2 Cherokee's gehad maar ik wou toch mijjn jongensdroom waar maken en nu uiteindelijk toch een Wrangler (met werk) gekocht. Het is voor mij de bedoeling om gewoon relaxed te cruisen en mischien af en toe het terrein in maar geen extreem moddergeweld. Nu heb ik een probleem met de Wrangler. Als ik de koppeling in trap hoor ik een heel hard tandwiel/ijzer op ijzer/tandwiel geknars. Ik dacht eerst dat het mijn startmotor was die doordraaide, maar mijn vermoeden gaat dus naar de drukgroep. Het schakelen naar andere versnellingen doet ie overigens soepel, heb er nog niet veel mee gereden maar ik heb tot nu toe niks gemerkt. Ik merkte vandaag dat naarmate ik de koppeling verder in trap het getik/geratel steeds erger werd. Als ie in zn vrij staat hoor ik niks. Dus mijn conclusie: drukgroep? Grtz, Eddy
×
×
  • Nieuwe aanmaken...