Spring naar bijdragen

chiefv8

Forum member
  • Aantal bijdragen

    15
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1977

chiefv8's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. sorry het gaat om een amc v8 360
  2. wie o wie heeft er voor mij een goede startmotor? ik vermoed dat die van mij op zijn eind is. als hij start doet hij het goed, als hij dat niet doet wil hij wel draaien maar lijkt het of hij veel weerstand heeft, begint dan ook te roken, dus die eerst maar eens uitsluiten. heb je er een, dan graag met spoed contact. via pm of 06-25299064. bvd.
  3. start motor nog aanzezig??? voor een amc v8 360?
  4. hee, net terug van vakantie tjechie, lees je bericht nu net. is een koppelomvormer niet gematcht aan de motor of krukas? heb hier geen ervaring mee. ben met de passat weggeweest, en de jeep heeft nu 2week stilgestaan. het lijkt net of het schudden nu minder is??? Aangezien het nu mooi weer is en ik eind augustus nog wat dagen vrij ben denk ik dat ik idd maar eens langs kom. ik hou je op de hoogte. is een koppelomvormer relatief makelijk te monteren? en wat is het verschil tussen de standard en de stall die jij hebt liggen? groeten, Martijn
  5. Beste, heb helaas nu even een ander probleempje waar ik vermoedelijk beter mijn geld aan kan uitgeven. Denk dat mijn koppelomvormer defect is. Wagen schud als een gek. Ik zou ze graag nog ophalen. Maar hou ze niet voor me vast. Weg is pech. Voor.mij helaas. In iedergeval voor jou een goede vangst gewenst!
  6. ps Reservoir Dogs no problem als ik heen ga, neem ik wat voor je mee.
  7. ik hoor wel als je weer terug bent van vakantie, tevens iemand enig idee of dit gaat passen op mijn cherokee chief (77)?
  8. Gemiste kans...... (en)!

  9. hai, ik las je post, is er nog wat van de lift gekomen? ik ben ook naar het zoeken naar een leuke lift voor de cherokee chief. heb je zin en tijd om mij er wast wijzer van te maken.
  10. okay, is wel een eindje rijden denk ik, vanuit olst(nabij deventer) maar we houden wel even contact. groeten en een goede vakantie!
  11. Heb wel interesse, als hij ook op de amc 360 past in een cherokee chief WT. hoe kom ik uit in de motorruimte en hoe zou je home made uitlaat passen onder mijn chassie?
  12. Wie maakt er nu steeds een foto van mij... Het flitst hier zo.

  13. yes! eindelijk, dezebkeer gaat de ballonvaart wel door.... morgen, alleen die tijd....... 05.30.........

  14. leuk voor zondag, wij gaan heen! paasvuur espelo

×
×
  • Nieuwe aanmaken...