Spring naar bijdragen

Ruifrok

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2004

Ruifrok's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Heb de auto net terug met een gereviseerde bak. De derde en vierde versnelling waren verbrand. Kosten euro 3250 ex BTW.
  2. Hartelijk dank iedereen voor de suggesties. Ik zal jullie laten weten hoe het afloopt.
  3. Ik vermoed, dat alleen het motor management uitgelezen is.
  4. Kan dit een soort "limp home" mode zijn? Maar zou die dan niet uitgelezen worden door de computer? Zowel mijn eigen garage als de automaat specialist heeft de computer uitgelezen (althans, van de garage weet ik het zeker want ik stond er bij. En dit was software die ook kon onderscheiden tussen WJ, WK enz.) en kreeg geen foutmelding. Ga filmpje bekijken.
  5. Ja, inderdaad de automaat specialist gaf aan dat er een gereviseerde bak onder moest (overigens, ook de eigen garage heeft de auto uitgelezen en kreeg geen foutmeldingen, ik stond er bij).
  6. Eerst mijn eigen normale garage uit het dorp (waar ik altijd goed geholpen ben, maar dit is geen Jeep dealer). Maar toen lekkage verhelpen en olie bijvullen niet hielp, is de auto door hen naar Autrans in Lunteren gereden (in z'n twee). Het verhaal dat ik via m'n eigen garage terug krijg, is dat de auto uitgelezen is, maar dat men geen foutmeldingen ziet en ook verder aan de buitenkant niets ziet. De olie is precies goed op peil.
  7. Even voorstellen, ik ben nieuw op dit forum. Mijn naam is Peter Ruifrok en ik ben sinds 2006 in het bezit van een Grand Cherokee 4.7I V8 HO uit 2004. De auto heeft nu ongeveer 140.000 km gelopen. Het probleem: vorige week schakelde de automaat ineens niet verder dan de tweede versnelling. Op het moment dat de automaat door wil schakelen naar de derde, schakelt hij in z'n "vrij", dus veel geraas van een onbelaste motor. De garage constateerde te weinig vloeistof in de bak tgv een lekje in het carter. Dit is verholpen en de vloeistof is weer correct aangevuld, Maar het probleem is daardoor niet verdwenen Volgens de garage moet er een gereviseerde bak in a 3200 euro ex BTW. Dat gaat me toch wel wat snel. Is er iemand die me kan helpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...