Spring naar bijdragen

nico2309

Forum member
  • Aantal bijdragen

    45
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1999

nico2309's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. USASPEC PA11-CHR hier zit ook een aux op voor bijv. DVD Hondenrek lijkt me niet te passen in de ZJ
  2. te koop: IPOD aansluit set voor RB3 radio (alleen de kabels en tussenunit, radio is reeds verkocht) 50 euro Rolhoes zwart 25 euro Kustof mat voor in achterbak origineel (zwart) 35 euro Reserve wiel inclusief lmv 25 euro 4 velgen zonder banden 75 euro hondenrek metaal (aftermarket) 50 euro
  3. adapter voor o.a. ipod, iphone of ander device aansluting op cd wisselaar uitgang. vraagprijs 65 euro ex. verzendkosten
  4. nog in verpakking, blenddoors voor dual zone. vraagprijs 50 euro excl. verzendkosten.
  5. te koop, RB3 radio, half jaar gebruikt, alle cd's erbij met originele radio code kaartje. Vraagprijs 250 euro eventueel met Ipod adapter voor 75 euro Kabelset voor plaatsing in 99 grand cherokee 45 euro
  6. Hallo Arjan, nee engeltje op mijn schouder, 500 meter van parkeerplaats aan de duitse autobahn, kon dus de weg af en de boel veilig neerzetten (vrouw en 2 kids + 2 honden) nog wel even spannend zonder stuur bekrachtiging/rembekrachtiging enz. Uiteindelijk me vervangend vervoer naar NL en auto met ANWB terug.
  7. Hallo Arjan, op terugweg van vakantie in Duitsland gestrand, motor compleet vastgelopen, de reden is mij onbekend, ben nu aan het kijken om de boel te laten repareren, zal betekenen dat er een ander blok in komt.
  8. ivm motor schade bied ik aan: Radio RB3 (dit is de radio incl. navigatie) inclusief alle navigatie cd's (laatste versie)
  9. ivm een vastloper gezocht, blok voor een '99 WJ 4.0 6 cyl.
  10. mijn 4.0 liter verbruikt een 15 - 16 liter per 100 km,
  11. @ Ruud, je hebt gelijkt, houderschapsbelasting scheelt 50% ten opzichte van benzine, aan brandstof reken ik echter ook 50% per jaar van de benzine prijs af. Je kunt je voorstellen dat die
  12. @ Igorn, helemaal mee eens, heb de boel voor net onder 2000 euro in laten bouwen, met de huidige benzine prijs "verdien" ik iedere tankbeurt een deel van de investering terug. Mijn punt is inderdaad het rijden in een onwijs gave auto voor een "acceptabel" bedrag aan brandstof. Sowieso moet je met een auto (maakt niet uit welke) niet te nauwkeurig rekenen, op die manier is de lol er snel af en gaat iedereen in een Prius oid rijden.
  13. dat een grand cherokee geen goedkope auto is dat weten we, het is een relatief zware auto (hoewel bijv. Range Rover zwaarder is) het is bovenal denk ik een soort verslaving, mij krijg je niet snel uit deze auto. Het benzine verbruik is relatief "hoog" maar wat wil je met dergelijke motoren, ook hier krijg je een hoop genieten voor terug. Het LPG tanken is puur psychologisch, iedere keer bij de pomp voor rond de 45 euro geeft mij een goed gevoel, de wegenbelasting is inderdaad iets hoger, onderhoud zal vast ook wat hoger zijn, ben ervan overtuigd dat er een dosis mazzel bij komt kijken. Dat het inbouwen van LPG geld kost is zeker, dat je dit bedrag uiteindelijk terug verdiend is ook zeker.
  14. heb je al bij jeepparts gevraagd?
  15. deze kabel is inderdaad voor de cd wisselaar, de aansluiting is veelal gelijk waarbij de stekker achter in de radio tot een bepaald jaar rond is en daarna gelijk aan de stekker zoals getoond alleen dan grijs voor in de radio. De cd wisselaar is in principe plug and play. Succes!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...