Spring naar bijdragen

Paco

Forum member
  • Aantal bijdragen

    57
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Days Won

    1

Alles door Paco geplaatst

  1. Dat is juist mijn vraag.,ik meet op mijn accu ook 12.8 volt maar waarom geeft hij op de voltagemeter in de auto dan maar de helft? Hoe verloopt het circuit naar de startmotor, via de bobine? en kan ik deze doormeten? Klap op de startmotor helpt trouwens niet.
  2. Maar hoe hoog staat de meter als hij alleen op contact staat,tegenover als hij loopt.
  3. Oke ik zal morgen weer gaan vogelen en nog bedankt voor de reacties. Trouwens het is harderwijk Theo,maar iemand nog een idee hoe dat zit met de stroommeter, hoe hoog staat hij normaal als je hem alleen op contact zet? Ik meet op mijn acu gewoon 12 volt.
  4. Hallo allemaal. Ik start dit topic omdat ik een startprobleem heb met mijn wagoneer. Het probleem deed zich al eerder voor tijdens de wintersport ,draai smogens mijn sleutel om en hoor alleen klik,adac gebeld , deze zette er een startaccu naast en lopen. De man zei waarschijnlijk de accu defect,nieuwe accu er in gezet maar dezelfde avond stond ik weer stil want toen ik weg wilde allen maar klik. Maar na tien keer proberen lopen.,volgende dag weer naar de garage na bezoek van de adac, daar zeiden ze we kunnen niet meten als hij loopt,toen hebben ze de massakabel schoon gemaakt,en de kabelsingespoten van startrelais etc Nu 5 maanden geen last tot van de week allen klik. Mijn stroommeter staat op een kwart als ik start en als hij loopt op driekwart is dat normaal? Zou graag een tik op de startmotor willen geven maar waar zit deze? Misschien iemand een idee het is het model 89 met vierkante klokken ,sorry voor mijn onbenulligheid maar ben slecht met computers. Bvd voor het lezen of reageren op dit misschien lange verhaal.
  5. ben van de winter naar wintersport geweest ,en daar min 20 graden gehad en bakken sneeuw en bende . geen probleem.
  6. Hierbij voeg ik de foto`s toe zoals ik, het gemaakt heb volgens mij ziet het er goed uit en is ijzersterk.
  7. goeiedag daar zijn we weer,na een hoop gekloot heb ijk de booster er afgehaald maar toen ? weet je nog niets, toen heb ik er vacuu op gezet met de stofzuiger wat denk je.....lek. eigewijs ,maar heb hem gedemonteerd en toen zat er een scheur in het membraam. deze heb ik geplakt met een stuk fietsband en loctide 406 wat denken jullie hiervan?alles ingevet met vaseline en weer in mekaar gezet zodat het weer soepel loopt.
  8. Paco

    Rembekrachtiger

    Hallo allemaal wie kan mij helpen aan een rembekrachtiger voor mijn wagoneer. BOUWJAAR 1991
  9. hallo ,ik heb mijn hemel in mijn wagoneer pas gedaan en heb dit gedaan op de oude katonnen oginele hemel. deze er uitgehaald schoon gekrabd,en daarna bekleed met kunstleer. eerst met bisontix dat droogde te snel, toen met bisonkit ,beide zijde zowel het leer als de plaat ingesmeerd. erop leggen en met een rollertje er op gedaan. perfect en het zit zo vast als een huis.
  10. oke,is het zelf te vervangen en iemand een idee wat dit kost?
  11. Waar kan ik dat vinden weet je dat ook? En is het zelf te maken.
  12. Hallo allemaal, ik heb vandaag een remprobleem gekregen onderweg naar huis met mijn wagoneer, altijd als ik remde hoorde ik al een licht gesis bij het rempendaal. Vanmiddag reed ik weg en moest remmen en tijdens het remmen hoorde ik een geluid net alsof er lucht wegliep en toen weigerden m`n remmen. Het geluid kwam van binnen bij het rempendaal zelf en gaf een gevoel alsof ik remde terwijl de moter niet liep? Wie heeft enig idee wat het zou kunnen zijn voor ik naar de garage ga. Vr gr Paco.
  13. heb een rubber gevonden bij guido.bedankt allemaal . tevens zoek ik twee naafkappen voor mijn wagoneer.
  14. ja,deze is het heb wagoneer.nl en b&s autoparts in tiel gebeld of ze hem konden bestellen maar het werd niet meer gemaakt en het was niet meer te leveren.
  15. Hallo allemaal,ben met mijn wagoneer naar wintersport geweest en dat kan ik iedereen aanbevelen , geen problemen gehad, (moet je natuurlijk altyd afwachten)en had veel bekijkswat natuurlijk leuk is. maar nu mijn vraag wie heeft er een stootrubber te koop rechtsvoor ,niet het blok maar degene die op de hoek . heb de hele boel afgebeld maar het is een probleem,misschien een alternatief?
  16. he theo ik woon in harderwijk en bij mij staat zeker ook de koffie klaar maar het is niet even naast de deur maar als je toevallig in de buurt bent heel graag. tel nr. 0341417745 of 06:22720337 gr paco.
  17. krijg het niet voor elkaar vanmiddag gebeld met b&s die zegt als je het raam naar boven doet en hij bijna boven is hij hem dan naar buiten zet ,is dat bij jullie ook zo?
  18. Bedankt, ziet er goed uit. trouwens heb je wel eens gehoord van dat raam stellen . weet nog niet hoe maar het schijnt een halve centimeter te kunnen schelen.
  19. Vandaag gebeld met wagoneer in kwakel , die zegt dat ik m,n ruit moet afstellen wie heeft dit wel eens gedaan?
  20. Ik heb er een afgehaald ,bij mij zat ie er op gelijmd. strip is krom en krijg hem er niet meer goed op,wie weet waar je nieuwe kan kopen en hoe worden die dan geleverd.
  21. Hoe bedoel je?denk dat je een foto vergeten bent.?
  22. ben wel benieuwt wat er moet zitten iemand een foto van zoiets?
  23. Hierbij de foto, wie weet wat er op de richel voor voor het raam moet zitten? Zal toch wat wezen want er zitten schroefgaten.
  24. Sorry maar bedoel je de binnenkant van de auto of de binnenkant van de nieuwe strip. trouwens aan de binnenkant van het raam zit voor het binnenrubber er over de hele lengte een stuk of wat gaatjes, wat heeft hier opgezeten? ik zal morgen een foto er op zetten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...