Spring naar bijdragen

Marinella

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Marinella's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Marinella

    Hellup!

    Jaren geleden hebben we een wrangler 4.0 laredo gehad.. Vond t toen prima rijden. Proefrijden met allemaal verschillende? Ze zien me aankomen! Maar begrijp wel dat iedere auto anders is. Maar verhoogd, verbreed is wel helemaal mijn ding. Ik ga proefrijden en snuffel hier nog wat rond. Tnx!
  2. Marinella

    Hellup!

    Fijn dat jullie reageren.. Waarom geen cj voor dagelijks gebruik? Niet comfortabel genoeg? Naar mn werk is het 8 km. dus das nog te doen. Verder een beetje shoppen en sociale contacten onderhouden hihi Misschien moet ik eerst maar eens een proefrit gaan maken. Heb jaren in een ouwe mini gereden.. ben dus wel wat gewend. Maar t zal best een overgang zijn van comfortabele mini naar rauwe jeep Deze cooper s is ook niet zuinig, heb geen zin om weer zoveel geld naar het tankstation te brengen. Daarom zat ik aan een cj7 op gas te denken. Vind bovendien het interieur van een cj veel stoerder dan van een tj.. maar das persoonlijk..
  3. Marinella

    Hellup!

    Dank je voor je reactie.. Wil mn mini proberen particulier te verkopen..dan heb ik idd een beetje meer keus. Bovendien zijn de meeste jeeps (in ieder geval die die ik mooi vind) van een liefhebber en dus particulier. Maar blijft een hele klus.. Misschien een hele domme vraag... maaruh.. heb jij een wrangler belastingvrij? Dacht dat die vanaf 1987 waren?
  4. Marinella

    Hellup!

    Ben al volop aan t lezen en ja.. wordt inderdaad al een beetje wijzer.. maar zal veel tijd in gaan zitten om alles te lezen. Blijf nog steeds bij een cj.. vind t de meest gave jeep... maar ja.. ook de oudste.. Wil geen jeep voor het weekend maar om iedere dag mee te rijden.. Ik lees weer ff verder.. Ciao
  5. Marinella

    Hellup!

    Hallo, Ik ben nieuw hier en heb dringend hulp nodig als leek. T is zover... is wil mn cooper s cabrio van 2004 inruilen voor een jeep.. Maar goed..wat wil ik dan? In ieder geval eentje die goed loopt en al gerestaureerd is. Ben een vrouw en heb geen bal verstand van auto's.. mn man weet er een beetje van maar t is niet zijn hobby. Ik zit te denken aan een cj7 op gas.. das belastingvrij en dus nog een beetje te betalen. Kunnen jullie me ook vertellen wat een wrangler yj of tj verbruikt op benzine? Stel dat ik toch niet voor gas ga.. Waar moet ik zoal op letten.. Nergens is volgens mij een site waar alle modellen naast elkaar staan en je kunt vergelijken.. Ik weet t... vrij algemene vragen.. maar ik moet toch ergens beginnen.. weet ook niet of m'n vraag hier goed staat.. Hoor graag van jullie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...