Spring naar bijdragen

Frenske

Forum member
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1990

Frenske's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoi karmann Ik zie tot ze nog niet verkocht zijn . Ik heb intresse als je ze nog hebt . gr frenske
  2. Frenske

    Motorblok 4.2 L

    Het blok is verkocht maar weet niet hoe ik de advertentie verwijderd krijg
  3. Frenske

    Motorblok 4.2 L

    Te koop 4.2 motorblok zonder bak 100.000 km gelopen vrgpr 600 euro.
  4. Frenske

    Azev Velgen

    azev velgen te koop 265 65 17 inch twee goede banden twee zijn aan vervanging bridgestone deuler hebben onder een grand cherokee. vraag prijs 200 euro.
  5. Hallo Marco Ik zit niet zovaak op dit forum maar volgens mij kan ik je helpen. Ik heb mijn wrangler omgebouwd van een 4.2 handgeschakeld naar een 4.0 HO automaat. De onderplaat van de 4.2 heb ik nog liggen maar een gat was slecht de rest was goed. Ik kon de plaat niet meer gebruiken en heb hem omgebouwd met de steunbalk van een grand. gr frenske
  6. Garage van bree is aanteraden heb ik zelf goede ervaringen mee. gr frenske
  7. Ik heb afgelopen zondag alle kabels vernieuwd van de ontstekingsmodule tot de bobine en de ontsteking daarna proberen te starten en tot alle verbazing hij liep. Hellaas tevroeg gejuicht na twee minuten hield hij ermee op. Maandag heb ik nicoparts gebeld en een complete nieuwe hei ontsteking besteld. Vandaag gemonteeerd met als resultaat lopen als een zonnetje.Dus alles eruit getrokken en alleen nog een onsteking met een geschakelde plus kabel enverder geen elektronische shit meer ertussen. bedankt voor alle tips en ik hoop dat iemand met deze informatie wat kan. groeten frenske
  8. Bedankt voor al jullie reacties maar ik heb het probleem waarschijnlijk gevonden. De start motor is kapot .Hij draait wel rond maar slaat niet aan . Het anker was kapot waardoor hij alle stroom wegpakt en niks meer overblijft voor de bobine en ontsteking. Als ik de auto aantrok liep hij wel en kon gewoon rijden. Morgen krijg ik de nieuwe startmotor en zal het uitwijzen of dat zo was. Als dat niet werkt kan ik nog de hal sensor nog proberen .
  9. ik heb een probleem met starten. Afgelopen zondag slaat de auto af bij het overschakelen vande 1 naar de 2. heb hem proberen te starten maar lukt niet. Heb hem daarna aangetrokken en loopt dan wel ,maar als ik het gas loslaat slaat hij af. We hebben een nieuwe bobine geprobeerd maar geen succes. Wie weet wat ik nog meer kan proberen? hij krijgt genoeg benzine.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...