Spring naar bijdragen

kristaly

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over kristaly

  • Verjaardag 14/09/1985

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Sliedrecht
  • Interests
    auto's, paarden, varen

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wrangler
  • Bouwjaar
    1992

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

kristaly's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. wat is een goed en niet al te duur schadebedrijf bij mij in de buurt? alvast bedankt voor alle tips!!
  2. is dit een beetje een betrouwbare webshop?
  3. het zijn niet alleen mijn fenders, maar ook het zijscherm/paneel (hoe dat ding officieel dan ook mag heten) rechtsachter aan de zijkant is beschadigd en wel zo, dat simpel uitdeuken zonder spuiten echt niet mogelijk is. het is een deuk van 50x30 cm, oftwel van achterlamp tot deur het hele paneel staat 10 cm naar binnen.
  4. ikzelf woon in het gat Sliedrecht omgeving Rotterdam,Dordrecht e.d. maar het rechterzijpaneel is dus wel los te bestellen of te monteren?? het is dus niet zo dat de hele deuk uitgedeukt moet worden, geplamuurd en gespoten omdat het geen paneel is?
  5. al mijn hele leven wilde ik een Jeep Wrangler hebben en sinds 1,5 jaar heb ik zo'n geliefde tank onder mn kont. ik ben de officiele eigenaar van een Jeep Wrangler Laredo 2.5 (?) uit 1992. elke dag brengt hij me van a naar b en nooit heeft hij me in de steek gelaten. APK haalt hij met gemak met een paar kleine reparaties hier en daar. ik heb me dus nooit zo verdiept in de technische details van mijn auto (waarschijnlijk mijn vrouwelijke genen) en ik heb ook nog nooit wat hoeven bestellen voor mn auto. vorige week ben ik helaas in een hevige spin terecht gekomen en mijn mooie auto is daardoor met de passagierskant in de vangrail beland. ik daarentegen had op een hersenschudding niks en was erg gelukkig met mn auto. de fenders (ik geloof dat ze zo heten en vergeef het me als ik loop te vloeken in de kerk ) zijn compleet naar zn grootje en het voorste kapje waar mijn knipperlicht in zit is ook licht verbogen, maar wel met een knik erin waardoor uitduiken lastig wordt. het rechterachterpaneel aan de zijkant is er het ergst aan toe, hier staat heel duidelijk de vangrail in en het metaal ligt bloot. de rechter achterkant waar mijn lamp inzit is licht gedeukt, maar niet noemenswaardig. gelukkig zit mn hardtop nog stevig op zn plek en is de rails niet verbogen. het middelste gedeelte van de auto is compleet intact en het is dus echt alleen de rechtervoorkant en de rechterachterpaneel van de zijkant. nu de grote vraag, waar kan ik het best en natuurlijk het goedkoopst mijn geliefde autootje laten maken?? ik heb trouwens op een bepaalde Amerikaanse site gezocht en daar kon ik het rechterpaneel bestellen, ik dacht dat het paneel gewoon onderdeel van de auto is en dat dat geen los onderdeel/kap is, wie kan mij dit uitleggen hoe dit zit?? jullie ervaren Jeep eigenaren kunnen mij vast verder helpen en bij deze al bedankt voor alle wijze tips!! mvg, Kristaly ik kan voor de geinterreseerde vanavond wel een foto maken van de schade als ik die er tenminste op krijg. (tja blijf blond van mezelf )
×
×
  • Nieuwe aanmaken...