Spring naar bijdragen

ahi25

Forum member
  • Aantal bijdragen

    26
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1999

ahi25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. zal het aan ketting liggen dat hij niet op tijd is mischien? alvast bedankt
  2. ik heb laten starten en het is namelijk dat kleppen verbrand was geweest door backfire. en nu is het kop gereseveerd ne weer zelfde probleem. ik ben naar munsterhuis enschede gebracht en daar stond hij heel lang en daar krijg ik dikke rekening. ze zijden dat het boven blok niet goed gereveseerd was. ik heb computerkast vervangen door andere maar nog steeds niks?
  3. bij deze is alleen probleem met backfire hij wil niet aanslaan. zal de computer signaal verkeerd zenden?is dat wel programmeerbaar?
  4. die onsteking zat erin en was de motor wwerkend eruit gehaald. zou het helpen?
  5. Wij hebben alles geprobeerd behalve computerkast ,maar toch heb ik backfire probleem slaat niet aan,zou het kunnen dat het motor andersom draait, z'n gevoel heb ik, ik hoort het graag van jullie groetjes
  6. Bedankt Kameel, ik zou blij zijn als ik kan starten en rond rijden. sory ik heb niks begrepen. het blok is zelfde wat ik eruit gehaald heb. en die blok wat ik in gedaan heb is werkend eruitgehaald. dus normaal is niks verkeerds. behalve computer systeem is misschien anders ingesteld die wil ik ga proberen. maar dan ben ik bang dat andere problemen kan komen.
  7. bedankt, als ik de originele com. gebruikt kan dan het wel sleutels enz werken? of moet ik de sleutels ook wisselen?
  8. beste mensen nu heb ik motor erin uit 2000 en blok komt uit engelse auto. mijne is van 1999 motor alles is zelfde. nu is het probleem de backfire . het is werken eruitgehaald. elektronische bobine. nu is het mijn vraag waar zal het liggen? beetje google zie ik dat timing niet goed is maar daar hebben we gekeken. computer van mij is het zelfde gebleven. ik heb de engelse motor computer niet gebruikt. kan het wel aan mijn computer liggen? of anders dat wij niet weet?
  9. bedant voor reactie. dus kale blok er in gooien. en motor stuenen dan is het ook wel zelfde? bak past ook wel erop?
  10. Beste mensen, het is bijna vakantie ik heb paar autos gevonden die 4.0 liter 3960 cm3 zijn voor weinig. normaal motor willen ze 1750 eu voor hebben en ik heb complete auto voor 1000 eu gevonden. allen ik heb nog het antwoord niet. mijne is wj model en heb 3956 cm3 kan ik wel erop gooien. weet iemand wel het verschiel tussen die motoren? zoals bekabeling blok steuning... etc
  11. mensen zeggen dat ze van een motor voor 1999 zal niet passen onder na1999. zijn die blocken niet zelfde als die anderen?
  12. 1996–19984.0 L (242 CID)AMC Power Tech I6185 hp (138 kW)225 lb·ft (305 N·mn zal ditmotor passen?
  13. ik heb een motor blok van uit bij 1997 gevonden. hij is ook 4.0 liter maar 130 pk zal die wel passen of kabelboom moet ook passen?
  14. wat bedoel je daar mee met second opinion ? wie kan mij dan helpen in het forum?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...