Spring naar bijdragen

Gwensterr

Forum member
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Gwensterr

  • Verjaardag 11/12/1989

Contact Methods

  • MSN
    gwennieversendaal@live.nl

Profile Information

  • Gender
    Female

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Wagoneer
  • Bouwjaar
    1981

Gwensterr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Gisteren lekker gewindsurft, vandaag naar school om dan toch nog maar te slagen dit jaar en morgen nieuwe auto kopen voor Daan, lekker bezigggg :)

  2. Van 6.00 tot 10.00 uur op de Spinningfiets. HardCore Duurtraining bergop.

  3. Maandag op gesprek bij Keiretsu Europe en dan waarschijnlijk gelijk aan de slag, hoppaaa!

  4. Windsurfing met de gebroeders Bos @ Brouwersdam! Gaat gooooeedd!!

    1. Bleek

      Bleek

      Morgen ook rijden op het strand of niet?

    2. Gwensterr

      Gwensterr

      Dat ging wel prima op de dam! ;)

    3. Gwensterr

      Gwensterr

      Dat ging wel prima op de dam! ;)

  5. In de bossen met de honden hossen

  6. Hee Marco, Zeker leuk om gelijk gestemden te leren kennen, Ik woon zelf in Puttershoek, misschien leuk om eens langs te komen? Kan ik het nodige van je leren, ik ben echt analfabeet op het gebied van Jeeps......
  7. Eigenlijk heb ik geen flauw idee hoe ik van 2 naar 4 wiel over moet schakelen. Dacht dat dat kon met dat knopje naast mn stuur die ik in en uit kan trekken, maar na de auto aan de achterkant omhoog te hebben getild met de heftruck blijkt dit toch niet te werken.... Ook heb ik aan mn vriend gevraagd wat ik voor tussenbak heb, maar hij kan mij daar jammer genoeg geen antwoord op geven. Hoe kan ik dit zien? Groetjes.
  8. Wow, wat een informatie! Hier kan ik in ieder geval al heel wat mee! Over schakelen van 4 naar 2 wheeldrive doet het niet meer. ZIt erover te denken om de vooras te verwijderen, zodat ie ook een stuk zuiniger rijdt. Maar ook zal ik eens laten kijken wat voor tussenbak ik heb. Hierover snel meer
  9. Hallo, Ik heb deze week een Jeep Wagoneer uit '81 gekocht. Heb al wat foto's in de Gallerij geplaats voor de nieuwsgierigen ;-) Maar ik zit nu met een vraag, De hendel voor het overschakelen van 2 naar 4 wielaandrijving is voor mij nogal onduidelijk. Er staat in een pijl: 4HLK Daaronder: 4H Daaronder staat een N En daar weer onder staat in een pijl 4L Ik zal er voor de zekerheid een foto bij doen. Mijn vraag, is er iemand die mij uit kan leggen hoe dit precies werkt en waar de letters voor staan? Alvast bedankt, Gwennie.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...