Spring naar bijdragen

irmin

Forum member
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1999

irmin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. en weer doet de console niets meer, hij gaf een paar keer tijdens het rijden of na het starten 68 aan ipv 20. dat is dan farenheid ipv graden celcius. Ook dimde het schermpje niet mee met de rest van het dashboard. na verloop van tijd werkte hij weer normaal. Paar dagen later was alles weer uit. Twee dagen later werkte het weer en nu is hij weer helemaal uit. Heb nog wel twee keer het schermpje zien opbranden dat ik de auto in de achteruit zette. Ik ga nu uit van een massaprobleempje, weet iemand waar de massa van het dashboard en ook de console boven de spiegel zit?
  2. een aantal dagen terug mijn accu-kabelklemmen vervangen, zo'n kasje ertussen tegen de piekspanning en weer een nieuwe unit erin. voorlopig doet ie het alweer vijf dagen.
  3. jammer, 2 dagen heerlijk genoten van de kachel, nu is deze console ook stuk. zal dus een piek spanning zijn ofzo met starten? hoeveel amp moeten de zekeringen zijn? zit er een spaningsregelaar voor die stuk kan zijn?
  4. vandaag een andere console erin gezet. probleem opgelost. oude console wel open gehaald, zit een vlek op het venster van de temperatuur. zal daar het probleem wel onder zitten.
  5. stekkers eraf gehad, heb 2x stroom op zwart-witte draad.
  6. ik was er ook al bang voor, ga morgen maar eens fijn een dagje verder zoeken. waar zit de zekering voor de cc eigenlijk?(heb nu alles er uit gehad)
  7. Ik heb net alle zekeringen onder 't dashboard aan bestuurderskant en de zekeringen in de doos in de motorruimte nagekeken. daar zat het niet. Zit er mischien ergens een apparte zekering? ventilatormotor is ook ok. de console is wel verlicht met dashboardverlichting.
  8. Hallo, Sinds gisteren doet mijn CC helemaal niets meer. Hij blaast niet, geeft geen ingestelde temparatuur meer aan op de cosole en bij het verdraaien van de stand van off naar ruit of voeten hoor je ook niets. zit er ergens een hoofdzekering die stuk kan zijn? (of iets anders) ik heb hier al wat rondgezocht maar mijn probleem niet echt gevonden. heb wel al de stekker bij de pasagierskant losgehad, maar die leek normaal. het is een Grand Cherokee 4.7 uit 1999. groetjes irmin
×
×
  • Nieuwe aanmaken...