Spring naar bijdragen

Mario2T

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    (Nog)Geen Jeep
  • Bouwjaar
    N.v.t.

Mario2T's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Ok...dank jullie wel voor de info. Ik ben weer een stapje verder zo.
  2. Waarom? Omdat ik ze in de eerste plaats mooi vind en daarnaast wel wat ruimte kan gebruiken i.v.m. mijn hobby ( motorsport). Ik ga ook niet bewust voor een 4.0, of 4.7 maar voor een WJ. Komt inderdaad niet op het laatste dubbeltje aan in het gebruik/verbruik. Dat van die 8-jes zal ik onthouden.. Ondertussen heb ik stiekem ook al een beetje naar V8 gekeken hoor.
  3. Rond de 25000 km. per jaar. Is inderdaad beetje kantje boord of het uit kan of niet, maar ik zag dat een Jeep op g3 wel duurder aangeboden wordt dan zonder, dus ik zie een lpg-tank niet gelijk als een eenmalige investering die ik gelijk volledig kan afschrijven. Daarnaast is het ook een beetje een keuze. Dat Jeep rijden niet goedkoop is, weet ik, maar ja, ze zijn wel errug gaaf . .
  4. Ok...dank je wel. Ik kan mijn eigen auto ook inruilen, dus kom ik daar ook vanaf. Maar niemand dus die specifiek deze kent? Op zich twijfel ik nog, omdat LPG er op zetten ook nog 2000 kost. Maar kan wel eerst even weekjes rijden, alvorens LPG te monteren
  5. http://auto.marktplaats.nl/jeep/396564930-jeep-grand-cherokee-4-0-i-aut-2000-bomvoll.html Ondertussen ben ik de bovenstaande tegen gekomen. Kent iemand die auto? Gelet op de prijs zou ik er wel G3 op willen laten zetten, met klepsmeersysteem. Is de auto zoiets nog waard? Hiermee bedoel ik niet in geld, maar in mogelijke ergernissen die ik tegen kan komen . .
  6. Hoi, Ik ben Mario en kom uit het noorden des lands. Momenteel eigenaar van een Alfa 166 JTD, maar zoekende naar een G C van het WJ model. http://link.marktplaats.nl/398716336 Bijgaand een advertentie die ik wel interessant vond. Ik wil de Alfa van de hand doen of inruilen en 4 tot 5K bijbetalen. Voorwaarden: LPG-G3 210.000 - 240.000 km max. aantoonbaar onderhoud gehad Zijn er nog bouwjaren, modellen die niet aan te raden zijn? Ik vind ze al jaren zoooooooooooooooo gaaf!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...