Spring naar bijdragen

Dommel

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    2002

Dommel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Waardering in de gemeenschap

  1. Gisteren even bij Munsterhaus Hengelo geweest om wat 'dopjes' te halen om het binnenspatscherm vast te zetten. Bij de ingang keurig ontvangen door een mevrouw die vroeg wat ze voor mij kon doen. Ik uitgelegd en doorverwezen naar de onderdelenbalie. Onderweg nog door een verkoper aangesproken maar ik wilde geen nieuwe auto dus door naar de onderdelenbalie. Verteld wat ik nodig had maar dat was een probleem, de meneer van het magazijn was 'lunchen' en zou pas over een half uur terug zijn. Er zit wel een meneer achter de balie en er lopen ook monteurs rond. Ik toch aangedrongen dat het niet zo moeilijk moest zijn om een paar van die dopjes te vinden maar de meneer achter de onderdelenbalie was onverbiddelijk. Ook dat ik hier ruim 20km voor moest rijden kon hem schijnbaar niets schelen. Duidelijk gepikeerd heb ik de zaak verlaten ... en geloof mij dat was voor de laatste keer ... als je een auto wilt kopen springen ze bijna op je nek maar een paar dopjes is waarschijnlijk niet de moeite waard. MUNSTERHAUS HENGELO dank voor deze 'voortreffelijke' service .....
  2. Het is mij helemaal duidelijk, ik bedankt een ieder voor de reactie.
  3. Sinds kort ben ik dus ook de verwende eigenaar van een WJ en daarmee ook mijn eerste automaat. Vraag: wanneeer gebruik je de N(eutraal)? Als je voor de verkeerslichten staat en het gaat iets langer duren dan 'even', is het dan beter om N(eutraal) te schakelen en wat is het effect als je dat niet doet (of moet je het juist niet doen)? Vraag: 'Cruise' aan of uit? Als je de 'Cruise' een tijdje niet gebruikt, moet je die dan ook uitzetten of kun je die gewoon aan laten staan en wat is het (technisch) voordeel cq nadeel? Ik ben benieuwd ..
  4. Zat eigenlijk een ander probleem op te zoeken en kwam toen hier uit (mag ik een link plaatsten??) http://www.ehow.com/about_5610956_jeep-cherokee-ignition-problems.html Succes!
  5. Ik heb wat problemen met het omdraaien van de contactsleutel als ik wil starten. Na vele malen proberen draait hij wel maar het is maar afwachten wanneer. Nou heb ik begrepen dat er een kabel zit tussen het contactslot en de schakelhendel welke ervoor zorgt dat je de sleutel er alleen uit kunt halen in de 'P'stand en ook alleen de sleutel kunt draaien (als je wilt starten) in de 'P'stand. Deze kabel zou je kunnen afstellen. Is er iemand die hier een tekening/instructie van heeft of het kan uitleggen hoe dat moet?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...