Spring naar bijdragen

fbuitenkamp

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over fbuitenkamp

  • Verjaardag 28/02/1973

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Den Bosch

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    1997

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

fbuitenkamp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoe oud de verdamper is weet ik niet, heb deze XJ pas 2 maanden, maar ik moet zeggen dat dit eigenlijk voornamelijk voorkomt bij hoge toeren, zo in de stad blijft hij wel op LPG rijden, zou het misschien ook de gasverdeler kunnen zijn? Maar ik heb nog wel een verdamper liggen in het rek, kan het allicht even proberen.
  2. bij foutcodes uitlezen geeft hij code 17 aan, maar heb inmiddels de temp.sensor en thermostaat vervangen, nu zit er achter op het blok nog een sensor waar dient deze voor? is dit ook een temp. sensor?
  3. ow ja, als hij op LPG rijd rijd hij wel goed ( niet bokken en geen lage toeren ) alleen schakelt hij steeds over naar benzine
  4. Ik heb een cherokee XJ uit '97, deze rijd perfect op LPG, alleen na een km of 10 á 15 schakelt hij over op benzine en knippert het lampje van de LPG 2 x. Op benzine rijd hij niet goed, hele lage toeren ( bijna afslaan ) en bokken. Nu is de temperatuur ook vrij laag ( ca. 60 gr. ) ik heb inmiddels de temp.sensor vervangen en de thermostaat, maar geen enkel verschil.Ook gasklephuis en stappenmotor schoongemaakt. Overigens loopt hij af en toe wel goed op benzine maar meestal niet. Iemand een idee waar ik moet gaan zoeken?
  5. Hallo

    Ik zoek met hoofdbladen want deze zijn ook doorgebogen !

  6. hallo, wij hebben nog een complete set liggen, echter zonder de hoofdbladen.

    Bij vragen kun je even mailen naar depatra@home.nl

  7. hallo, ik lees dat jij een digitaal werkplaats handboek hebt, ik moet mijn koppakking vervangen van mijn grand cherokee uit 98, en zoek de aanhaalmomenten en klepspeling voor zo'n ding.Kun jij mij helepen? alvast bedankt

  8. fbuitenkamp

    Bumperlier

    Ik heb nog een splinternieuwe bumperlier liggen van AA-lift 350,- voor de liefhebber
×
×
  • Nieuwe aanmaken...