Spring naar bijdragen

Gooseman

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Gooseman

  • Verjaardag 29/07/1968

Gooseman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Thanks. Ik heb laatst wel de brandstofpomp vervangen. Wellicht dat de stekker niet goed is gekoppeld.
  2. Thanks. Ik ga maar eens de boeken in. Wellicht dat ik de stekkers van de PCM eens goed moet aandrukken.
  3. Mij Jeep Grand Cherokee uit 96 valt zodra hij warm is op de meest onvoorspelbare momenten af en is hierna niet meer te starten. De CSP is vervangen en ook de ontstekingspoel. Als ik het contactslot 5 x aan en uit doe, krijg ik de codes 12, 42 en 55 op de kilometerdisplay. Weet iemand toevallig wat deze codes betekenen?
  4. Ik heb een Grand Cherokee uit 1996. Sinds kort valt de motor af wanneer hij warm is en op de meest onmogelijke momenten. Ik heb de ontstekingsspoel vervangen, omdat er geen vonken te zien waren toen ik de centrale kabel naar de verdeler loshaalde en tegen het blok hield toen ik startte. Vervolgens de CSP vervangen (werkje van niets). Ook dat hielp niet. Wanneer de motor is afgekoeld, kan ik hem weer starten. Afkoelen midden op een kruispunt is klote, dus het moet verholpen worden. Heeft een van jullie enig idee wat te doen en waar de storing vandaan komt?
  5. Hallo allemaal, ik heb een Jeep Grand Cherokee uit 96. Op een gegeven moment begon mijn dashbord uit te vallen (geen van de meters deed het meer) en weer terug te komen. Het uitvallen werd steeds meer en het terugkomen steeds minder. Ten slotte kwam het dashboard alleen weer tot leven als de wagen in een flinke regenbui had gestaan. Naast het dashboard deden ook de electrische ramen het niet meer en volgden het dashboard. Deed het dashboard het weer, deden de ramen het weer etc. Nu heb ik mijn hand weten te leggen op een uitgebreid garage handboek en hieruit bleek (wat ik reeds vermoedde) dat zowel de ramen als het dashboard dezelfde aarding hebben. Ik kan echter de aarding niet vinden. Volgens het handboek moet het onder de bestuurdersstoel op de vloerplaat zitten, echter na het verwijderen van de vloerbedekking, niets te vinden. Op dit moment is er een derde probleem bij gekomen. De auto start niet meer. Ik denk dat de startonderbreker is aangesproken. Deze zit namelijk op de body control unit, die volgens mij ook is geaard op hetzelfde punt. Twee vragen: 1) herkent iemand dit probleem? en 2) hoe kan ik de aarding tussen de duizenden andere touwtjes vinden? Greetz, Richard
×
×
  • Nieuwe aanmaken...