Spring naar bijdragen

erikvh

Forum member
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over erikvh

  • Verjaardag 09/09/1983

erikvh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. auto staat even stil, remslang besteld dit weekend steken hopelijk daarmee verholpen.
  2. met autotax kunnen we hier geen info geven, ik neem tog aan dat je een belg bent vanwege dat lichte vracht een belgse term is. weeg af hoe vaak je meerdere mensen mee neemt, is dat maar 1 x per hele lange tijd kun je beter de lichte vracht nemen. ik vind het oude model ook mooier buitenkant maar de nieuwere van binnen. de 4.0 geeft meer rijplezier dan de diesel, voor zuinigheid moet je bij geen van 2 zijn, maar dat wist je al.
  3. godverdomme, nu is het alweer raak, zelfde kant, heb op dit moment zoiets van brand maar lekker uit kutauto, morgen na een nachtje slapen zal het wel anders zijn. hoe kan dat tog, keb nieuwe schijven gestoken, nieuwe blokken, een goede gangbare klauw, nieuwe remolie, nieuwe ontluchtingsnippels. en weer staat de boel ik de fik. zou er iets mis zijn met hoofdremcilinder of abs, of met remslang heb eerder iets gehoord dat de remslang binnenin kapot was, dat er wel vloeistof door geperst kon worden maar heel moeilijk terug.
  4. nippels zijn los met een flinke griptang, de moer ervan is wel wat beschadigt, ik zou liever nieuwe halen, zijn dat simpele die elke automaterialen zaak op voorraad heeft of is dat speciale draad die bestelt moet worden?
  5. Fuck me ontluchtingsnippel van de linkerkant zit muur en muurvast, wat nu. de nieuwe klauw zit erop en die is nu goed
  6. er gaat morgen ook nieuwe remolie in
  7. had het topic voor de time out van dit forum gelezen, nu eigenlijk alleen bezig geweest met me eigen problemen.
  8. ik kan ze inderdaad wel even bellen, keb jou verhaal al gelezen, is dat nu opgelost met je sportschijven? bedankt voor de tips
  9. ik durf het niet te zeggen de staat van de schijven, heb net zitten zoeken op internet, heb adresje in tilburg gevonden, die heeft remblokken nieuw liggen en 2e hands klauwen, moest wel me oude meenemen want er zijn verschillende. er is een stuk afgebroken uit me huidige klauw, die tegen de remblokken aanduwt.
  10. ebay snap ik echt helemaal niks van, en omdat het een keer fout is gegaan mag ik daar niet meer op. dus in nl wie weet wat.
  11. gistermiddag na een het boodschappen kwam ik thuis en parkeer me auto, ritsel nog wat in me handschoenenvakje omdat ik wat kwijt ben, kom met hoofd omhoog en zie rook buiten, denk wtf, vlug naar buiten rechtsvoor het wiel kwam allemaal blauwe rook af, denk huh, er waren geen vlamme te zien, hart van het wiel was echt super warm. gelukkig geen echte brand verder, na het wat afgekoeld was, wiel eraf, huhm niks raars te zien, dan remblokken eraf. daar was 1 remblok van de buitenzijde een heel stuk weg van het loopvlak weg, alsof het afgebrokkelt was. en in de remzuiger is ook een stuk weg. iemand een idee wat er gebeurt is, de remblok aan de buitenzijde is ook een stuk dunner dan binnenzijde, blijft mijn klauw hangen?? nieuwe remblokken steken is het probleem niet maar heb geen zin dit nog eens te hebben binnen een x periode. waar haal ik nieuwe parts
  12. hallo ik heb sinds vandaag een cherokee xj, met de volgende problemen, de uitlaat zit ver op zen laatste is over de hele lijn al veel aan gelast dus ik denk dat verder maken er niet in zit, waar vind ik de goedkoopste spullen voor vervangen, de voorpijp niet maar wel eind midden en kat denk ik zo . dan 2e mijn eleltrische ramen rechts doen niks, ik heb nog nergens naar gekeken is dit een veel voorkomend probleem of zit het simpel in de zekering schakelaar of bedrading.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...