Spring naar bijdragen

Tazmanian Devil

Forum member
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Tazmanian Devil

  • Verjaardag 10/12/1968

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2003

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Tazmanian Devil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hey vraagje heb je nog de aircopomp dan hoor ik het graag mvg glenn
  2. Hallo joop heb jij nog de aircopomp ik hoor het wel van je mvg glenn
  3. hey jeepers vraagje wie kan mij helpen of informeren voor een lierplaat dusdanig dat ik de originele bumper gewoon kan laten zitten zie wel foto,s op het net maar kan er niks over vinden om een complete set eventueel te kopen of dat er iemand is die de zelfde jeep heeft als mij ik hoop dat er mensen zijn die mij kunnen helpen de lier heb ik al mvg Glenn
  4. hallo jeepers dit topic kan een slotje op ik heb de jeep wegensomstandigheden verkocht. bedankt allemaal voor jullie reacties. Trouwens oorzaak was tocht speling wielagers nieuwe erin gezet en het was weg gelukkig. mvg glenn stienen.
  5. \ Te koop leuke jeep cj7 4.2 6 cilinder belasingvrij. Vorigjaar nieuwe koppeling gemonteerd. apk tot maart 2012. afneembaar trekhaak makkeklijk als je off road gaat rijden. jeep is verhoogd . bellen kan op 0613486286.of mailen naar gstienen@home.nl . vrpr. 6000 euro.
  6. hallo jeepers ik heb alles gecontroleerd echt nergens speling op spoorkogels fuseekogels ik heb alleen de stuurdemper nog niet gecontroleerd ga ik wel nog doen heb het drukdrukdruk ben eerts bezig geweest met de remmen voor en achter alles schoongemaakt en ingevet remt nu weer mooi recht bedankt voor de reacties allemaal als ik het gevonden heb laat ik het horen kan wel even duren tijd gebrek helaas ps gegevens van de jeep: is 4 inch verhoogd 33.5 10.5 15 pitmanarm zit gelijk spoorstang loopt gelijk met stuurstang.
  7. hallo wat bedoel met een kruisje bedoel je de kruisjes van de voorassen ik heb namelijk vrijloop naven en als die vrij staan dan staan de assen stil ik hoor het wel van je mvg glenn
  8. he jeepers ik ga morgen eens alles natrekken ben vandaag naar het werk gereden maar het rijd niet fijn hij zoekt echt het spoor kort gezegt hij is het spoor kwijt.Hoop dat ik het kan vinden hij stuurt ook als ik een bocht maak dan komt hij heel raar terug ik kan het moeilijk uitleggen ik wordt er een beetje gek van hopelijk kom ik morgen wat tegen.
  9. he jeeper klopt heb ik nog niet nagekeken.Ga ik morgen op de brug even natrekken bedankt alvast voor je reactie
  10. hallo klopt mijn nederlands vandaag is niet zo scherp ben moe van het werken zal er beter op letten.sorry en ben beetje grieperig.
  11. hallo ik werk zelf bij een banden bedrijf en heb afgelopen maandag mijn jeep uitgelijnd hij stond niet goed maar had ook geen schrikbarende afwijken maar toch wel bijgesteld echter dit mocht niet baten maar ik heb nog niet aan de stuurdemper gedacht die ga ik nu zaterdag wel even nakijken bedankt alvast voor de reacties
  12. hallo jeepers ik heb het probleem dat mijn cj net alsof hij het spoor zoekt voelt aan net alsof je in een zwaar sporende weg rijdt hij spoort licht naar links als ik gas geef in de derde versnelling acceleren en bij gas los laten over schakelen naar de vierde versnelling trekt hij naar rechst ik heb nergens speling betreft stuurkogels wielagers spoorstangkogels motorsteun rubbers zijn goed stuurt niet meer zo strak als voorheen hij beweegt vooren wel in de schakels als ik naar links en rechs stuur stilstaant wie o wie heeft de zelfde ervaring gehad en de oplossing heb trouwens de stuurbekrachtegingspomp bij gestelt met de contramoer inbusschroef ingedraait is wel iets minder geworden .
  13. hallo ik zal me even voorstellen ik ben glenn ook een south side jeeper. rij zelf een cj7 4.2 6 cilinder . vind het geweldig om met een jeep de modder in te duiken en met andere jeepers te rijden .
×
×
  • Nieuwe aanmaken...