Spring naar bijdragen

gubo

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over gubo

  • Verjaardag 12/06/1968

gubo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. gubo

    Tussenbak revisie, kan dat ??

    Allen, Is het mogelijk om van een Grand Wagoneer ('86) de tussenbak te laten reviseren ? Ik heb nl. een slecht gevoel bij om 2e hands zoíets aan te schaffen, omdat ik nooit weet wat je dan koopt en in het zelfde schuitje terecht gaat komen. En wanneer dat kan, enig idee wat zoiets kost ? Alvast dank..
  2. Dag Michel, Bij mij weten gewoon het originele blok ! 80 L Lpg tank onderbouw. En zelfs in het echt ziet het er mooi uit .. Ik ga voor mezelf beginnen in de oldtimer (met name de Wagoneer) wereld, stop er veel tijd in om mooie Jeeps te vinden en om ze nog beter/mooier te (laten)maken. En deze is mooi genoeg om verkocht te worden, want het volgende project wacht alweer.
  3. gubo

    LPG meter blijft branden

    Allen, In een Wagoneer zit een LPG tank (inbouw). Nu lijkt het erop dat er OF continu spanning op die schakelaar staat (waar je switcht tussen benzine/LPG), want wanneer ik de auto op de accesoires stand zet branden alle lampjes van die schakelaar. EN als ik rijdt blijven ze ook allemaal branden.. van rood naar groen ! Iemand enig idee wat dit kan zijn ? EN belangrijker, hoe dit te verhelpen ? Of toch maar naar een LPG specialist brengen ? Alvast dank !
  4. Te koop Jeep Wagoneer '79 (Quadra Trac) Donkergroen metallic LPG onderbouw Edelbrock carburateur Het betreft een Wagoneer met een unieke AMC V8 6.6L blok !! De Jeep is keihard en heeft geen roest ! Het interieur is zo goed als nieuw. Rubbers zijn nieuw, chroom is zeer goed. De motor loopt mooi en de automaat schakelt zeer goed. De prijs is slechts 10800,=
×
×
  • Nieuwe aanmaken...