Spring naar bijdragen

designbyar

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over designbyar

  • Verjaardag 19/04/1971

designbyar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hi, Bedankt voor de info. Deze was op zo'n beetje alles doorgerot, was meer een Flintstones auto. Gastank lag in de laadruimte waardoor de ruimte achterin toch wel beperkt is. Dus dit gaat hem niet worden, maar vind het model wel erg cool. Als ik wat meer geld heb dan ga ik in de States op zoek naar een beter exemplaar. Dus voorlopig even geen Jeep.
  2. Hi oke bedankt. Ik hou wel van "sport coupe's". Is de Chief dan zeldzaam ? ik kom hem niet vaak tegen. Dit gaat mijn eerste Jeep worden, als ik hem koop tenminste. Verbruik is schrikwekkend. Ik rij met mijn rocco's al niet echt zuinig op benzine ( 1:7/8) maar ik las hier dat 1:4 1:5 standaard is. Ik wil er mee naar Spanje, maar heb zo mijn twijfels. Als ik het lees hier dan koop je bijna altijd rotzooi :blink:als je een Jeep koopt onder de 5000/6000 euro. Ik heb al het hele forum door genomen voor de aankoop punten, maar komt er gewoon op neer, zoals bij alle oude auto's, dat je mazzel moet hebben. Hangt er vanaf wat de vorige eigenaar heeft gedaan en of je hem/haar moet vertrouwen op z'n mooie blauwe/bruine/grijze/groene ogen.
  3. Hi, Net aangemeld hier op het forum. Heb nog geen Jeep maar ben bezig met de aankoop van een Jeep Cherokee Chief (1979) Quadra-track automaat.. Heeft iemand nog punten waarbij bij dit type extra op moet letten. Ik heb red. verstand van auto's, maar kan er nog steeds niet doorheen kijken . Kan ook iemand het verschil uitleggen tussen de Wagoneer en de Chief of is dat gewoon een opvolger ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...