Spring naar bijdragen

De slager

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over De slager

  • Verjaardag 09/05/1972

De slager's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Wie een kuil graaft voor een ander, is geen egoïst:yes: Mijn leven is net een sprookje....De heks zit elke avond op de bank te wachten:P
  2. Dashboard verlichting gefixed, nieuwe lampjes in de deuren gezet, binnenwerk achterklep weer vastgezet zoals het hoort, radio aangesloten, afstandsbediening nieuwe batterijen gehaald:) Volgende week: Uitlaat dichtlassen en linker demper op zelfde hoogte plaatsen als rechterdemper, alle vloeistoffen verversen, bougies en luchtfilter vervangen, de rest van de speakers nakijken (doen het niet allemaal) cv nakijken (functioneert niet op afstandbediening enz. enz.
  3. Bedankt voor de snelle antwoorden! Ik zal ze vandaag gelijk ff scoren, kan ik meteen zien of het alarm nog werkt;)
  4. Daar was ik al bang voor... Evengoed bedankt voor de moeite, misschien kan een ander mij op weg helpen:)
  5. Als je dezelfde als mij hebt ben ik geholpen... Het gaat om AB nummer 3 op de site van Cherokeeparts http://grandcherokeeparts.nl/grandcherokeepa/index.php?cattype=C&hoofdcategorie=_Usedparts_Opties&subcategorie=823&klapuit=_Usedparts_Opties
  6. Mijn 93-er GC is aan mij verkocht met de originele 2 knops infrarood afstandbediening, echter zonder batterij er in... Kan iemand mij vertellen welk knoopcelletje er in hoort? De automatrialenzaak is niet echt behulpzaam namelijk:( Alvast bedankt!
  7. De slager

    Even Voorstellen..

    Goeiemorgen! Gisteren mijn eerste Jeep Grand Cherokee 5.2 V8 uit 1993 gekocht:) Ik ben eigenlijk BMW fan van het eerste uur maar ik heb er al 2 en zocht naar een leuke auto voor de slagerij voor weinig muntjes om bestellingen mee weg te brengen:P Ik heb reeds 2 zeldzame BMW`s (E34 540i Touring H6 en een BMW E24 6 serie 635csi Motorsport edition) Van de Bimmers weet ik zo ongeveer alles, de Jeep is een nieuw hoofdstuk. Ik kocht hem voor weinig en ga het meeste zelf fixen om de prijs leuk te houden. Ik hoop hier de nodige info te vinden en te delen net zoals bij de BMW fora`s. Van het weekend ga ik de Jeep ff op de foto zetten, het is echt een supergave verschijning (met wat werk...). Ben er nu nog heel blij mee, al is het geen dikke Duitsert:lol:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...