Spring naar bijdragen

edwinbraam

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over edwinbraam

  • Verjaardag 06/06/1973

Profile Information

  • Gender
    Male

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Grand Cherokee
  • Bouwjaar
    1993

edwinbraam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. er is een aparte start knop gemonteerd buiten het contact slot om daarom is de jeep altijd te starten zonder de beveiliging waarschijnlijk heeft dit ert dan niets mee te maken denk ik.
  2. hallo ik heb een grand Cherokee 4.0l bj 93 op lpg met automatische versnelling bak met bijna 4kante deksel. Nu heb ik last van de volgende storing: als ik de auto in de d of r of 1,2 zet maakt de bak een jankend geluid en wilt niet voor of achter uit. als ik de auto opnieuw start terwijl deze in de versnelling staat dan rijdt hij wel. na een paar meter lijkt hij uit zijn versnelling te vallen als ik met mijn hand de versnelling hendel op de bak beweeg dan doet de auto ff normaal en maakt na verloop van tijd een jankend geluid en rijd nog heel langzaam voor of achteruit, dit janken doet hij dan vervolgens in elke automaat stand. het olie peil is normaal. Alvorens deze storing wilde de automaat soms niet van de 2 naar de 3 schakelen. wat ik zo raar vind is dat na starten in de versnelling de auto een klein stukje normaal rijd zonder bijgeluiden. is er iemand die hier een verklaring voor heeft of zelfs een oplossing?
  3. ik ben bezig met doormeten van bekabeling ,volgens handboek zou de trotle body 5 volt moeten geven ik heb 0 volt meet ik soms verkeerd?
  4. ik heb de computer uit laten lezen deze geeft geen enkel respons . ik heb nu wel een orgineel wp handboek misschien dat het hiermee zal lukken waarschijnlijk krijgt de computer of geen spanning of hij is doorgefikt denk ik
  5. hallo het uitlezen van de computer is voor mij een groot probleem want dan moet ik de auto op een ambulance zetten en dan naar een dealer ,het probleem is echter dat ik wel een ambulance heb maar geen goede auto om er voor te zetten daar is immers de jeep voor bestemd.hoe kan ik aan een uitlees kabel komen zodat ik bij een normale garage in de buurt kan gaan, weet iemand dat?
  6. ik heb er een nieuwe sensor in gezet nog steeds niks iemand nog een sugestie?
  7. brand dan het lampje van de dynamo en de gas schakelaar ook niet als je het contact er op zet?
  8. hallo ik zit met een aantal vragen hoe kan ik controleren of mijn computer stuk is ? ik heb namelijk deze er uit gehaald en de auto doet nog steeds het zelfde de startmotor draait wel maar geen brandstof of vonk heeft iemand aansluitschemas van de pcm? heeft iemand een werkplaats handboek met deze gegevens? alvast bedankt
  9. heb ik gedaan maar geen resultaat kan ik de computer niet omzeilen ?
  10. hallo ik heb een gc uit 93 4.0 op lpg de auto is lopend in de garage gezet en vertikt het om te starten. alle zekeringen (zover mij bekend)zijn na gekeken de relais zijn doorgemeten,geen losse kabels. op de bobine en op de schakel kast van de lpg instalatie is geen plus te vinden. het lijkt net of de computer niets doorgeeft heeft iemand een idee wat het kan zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...