Spring naar bijdragen

DiverDown

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over DiverDown

  • Verjaardag 07/10/1970

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Zandvoort

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    Cherokee
  • Bouwjaar
    2000

DiverDown's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. super bedankt allemaal voor jullie snelle en duidelijke uitleg! jerrycan water achterin, 1 oog op de temp.meter en dan gaat het hiermee vast wel lukken greetz! Richard
  2. Hallo Jeepers, Mijn eerste greenlane tocht heb ik moeten bekopen met een gescheurde koelslang (de onderste) tijdens de eerste stop. Nog pijnlijker werd het toen ik door een Land Rover uit het bos gesleept moest worden... De ANWB heeft een noodreparatie uitgevoerd en daarmee heb ik de 2,5uur durende rit naar huis kunnen rijden. Thuisgekomen motor afgezet en vrijwel meteen weer stoom en een stroompje water onder mijn XJ vandaan Nu heb ik 2 linkerhanden en wil ik 'm naar de garage rijden. Om dit te doen wil ik (op advies van garage) de slang ducktapen, water bijvullen en rijden. Wel met de dop van de radiateur half open om niet te veel druk op te laten bouwen. Om bij die onderste koelslang te komen, moet het luchtfilterhuis er even uit, maar ik krijg die grote zwarte geribbelde slang er niet af. Daar zit een soort grote tie rip omheen. Iemand een tip hoe ik dat loskrijg zonder iets stuk te maken?! Ik heb een foto bijgevoegd om duidelijk te maken wat ik bedoel. Bedankt alvast voor de tips!!
  3. thnks Chris heb 'm meteen maar besteld, want de eerste duiken staan inmiddels al gepland. blijft mijn kofferbak tenminste mooi droog met die natte duikzooi greetz!
  4. als rookie-Jeeper ben ik op zoek naar een passende rubberen kofferbakmat met opstaande randen, liefst traanplaat motief en anti-slip profiel. hij moet passen in mijn Cherokee XJ van 2000. dit is wat ik bedoel http://link.marktplaats.nl/348064351 maar die leveren niet voor mijn XJ heeft iemand misschien een suggestie waar ik terecht kan? thnks
  5. Hi! Zojuist voorgesteld en meteen maar eens kijken of er Jeepers zijn die mij kunnen helpen. Ik ben namelijk op zoek naar een kofferbak mat met opstaande randen en liefst een anti-slip profiel. Zoiets als dit: http://link.marktplaats.nl/348064351 Die kunnen 'm helaas niet leveren voor het 2000 XJ model. Kan iemand mij op weg helpen? Als je mijn avatar ziet, dan snap je vast wel waar 'ie voor is... greetz!
  6. DiverDown

    Even Voorstellen..

    Hallo Jeepers! Eigenlijk kan ik nu wel zeggen "mede-Jeepers", want ik ben inmiddels 3 weken de trotse eigenaar van een zwarte Cherokee 4.0L chromeline uitvoering uit 2000. Mijn naam is Richard en je kunt mij voornamelijk in de Haarlemmermeer of op Schiphol tegenkomen. Na een hele reeks hatchbacks en coupes heb ik de overstap gemaakt van een Honda Civic 1.8i Sport van 2006 naar de Cherokee uit 2000. Logisch toch? Nog geen seconde spijt gehad, maar alles werkt dan ook nog prima. Hopelijk blijft dat voorlopig zo, want ik heb 2 linkerhanden... en als het benzineverbruik even te gortig wordt en het weer het toelaat, dan stap ik gewoon op de motor Greetz!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...