Spring naar bijdragen

yvos

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over yvos

  • Verjaardag 20/09/1974

yvos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. We hebben besloten het niet te doen helaas .... Dank jullie wel voor de adviezen wellicht dat er later alsnog eentje komt want het blijft wel erg leuk!!
  2. Vandaag de eerste ervaring opgedaan met een Wrangler. Wel erg stoer en van buiten ziet t'ie er erg strak uit. Nog wel een beetje in twijfel.... Vandaag eerst maar even de Alto op marktplaats zetten.
  3. Locatie in mijn profiel maar even geupdate; Den Haag. Tja die benzine eigenlijk zouden ze die gewoon een stuk goedkoper moeten maken ;-) Wat zou het verbruik zijn bij puur gebruik in de stad korte stukjes (1 op 7?)
  4. Hallo Jeep fans, Ik ben momenteel aan het twijfelen over de aanschaf van een Jeep. Ik kan er namelijk één aanschaffen uit bouwjaar 1993 gerestaureerd in 2007 en geimporteerd naar Nederland in 2009 (uit canada). Het is een 2.5 liter met 189.000 km op de teller (geen miles) hard-top en soft-top beide inbegrepen en zo op het eerste gezicht in goede staat (op de foto). De reden dat ik twijfel zijn eigenlijk alleen de kosten van het onderhoud. De auto is voor mijn vriendin en zal ongeveer 5000 KM per jaar rijden. Verder moeten er twee kinderen op de achterbank in een kinderstoeltje. O ja zelf ben ik zeker geen automonteur (kan wel een beetje aan boutjes draaien maar verder eigenlijk niet) Ze rijdt nu trouwens in een Suzuki Alto dus dat is het referentie kader. Laatste grote beurt incl vervangen van de distributie riem en twee nieuwe banden 500 euro. Tips zijn welkom. Anders wordt het emotie maar dat is niet altijd verstandig bij het kopen van een auto:wacko:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...