Jump to content

Rieneke

Forum member
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Rieneke

  1. Remschijven zijn de juiste maat, even gecheckt voor de zekerheid. Ik denk dat ik het nog klein weekje aankijk en dan maar remklauwen ga bestellen als er niks verandert... Bedankt voor het meedenken!
  2. Bedankt voor je reactie Siert. Toch is het vreemd dat de zuigers gewoon netjes terug bewegen en dus niet vastzitten. Ik wil graag begrijpen wat er dan nog meer mis kan zijn met de klauwen voor ik ze vervang.
  3. Hoi allen! Ik heb een aantal pagina's doorgezocht maar kon zo gauw niet een post vinden met een soortgelijk probleem. Stuur me een link als jullie deze wel hebben gevonden. Bij deze graag jullie advies: Op mijn Cherokee uit 94 heb ik net nieuwe schijfremmen + blokken gemonteerd. De schrijfremmen worden onwijs heet na kort rijden. Soms hoor je ook gepiep dat de blokken aanloppen op lage snelheid... Ik heb vervolgens de remklauwen in het vet gezet en de glijpinnen en rubbers vervangen. Nog steeds loopt hij aan... Ik zou er liever niet te lang mee doorrijden. Is het nodig om nieuwe remklauwen te monteren? Of is er nog een ander trucje? Alvast bedankt! Rieneke
×
×
  • Create New...