Spring naar bijdragen

Astro4Speed

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Astro4Speed

  • Verjaardag 20/11/1972

Astro4Speed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoe zijn de remschijven van de Grand Cherokee, ik lees veel horrorverhalen op: http://www.carsurvey.org/reviews/jeep/grand_cherokee/ . Als ik alle verhalen lees zijn de Jeeps alleen maar junk!!! Desalniettemin, ik vind het nog steeds een superwagen en zou er graag 1 willen bezitten.
  2. Dank voor de info. De Jeep is nieuw geleverd door Eagle Autos Heemstede en het onderhoud is altijd daar gedaan. Lijkt er op dat het een eerste eigenaar (lease) auto is. In februari dit jaar nog een nieuwe orginele Mopar accu geplaatst door de dealer. Ik heb al contact met Eagle gehad en hebben mij goede info over de auto gegeven. Ik denk dat de low gear nog nooit is gebruikt, kan dat kwaad?
  3. Hallo, ik wil graag een Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 aanschaffen. Ik heb er 1 op het oog, een Overland uitvoering uit 2003 met 120.000km op de teller. Altijd bij 1 dealer (Eagle Heemstede) onderhouden tot juli 2009, daarna in de handel gekomen. Ik heb er in gereden en niets raars kunnen ontdekken, alleen de cruise controle deed het niet en hij trok ietsjes naar rechts tijdens het rijden. Waar moet ik verder op letten tijdens de aanschaf? Ik heb zelf wel enige kennis van auto's en kan onderhoud zelf doen.` Alvast bedankt voor de tips. Groet, Daan.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...