Spring naar bijdragen

Robbonenkamp

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Robbonenkamp geplaatst

  1. Bedankt moderator voor de waarschuwing (wat is overigens de FSM?) en Werner voor de tip.
  2. Ik heb ondertussen het: Jeep Wrangler 1987/2003 Haynes Repair Manual En daarmee zijn mijn vragen opgelost. Een uitstekend en uitputtend manual, echt alles is te vinden. Alleen de papierkwaliteit leent zich niet echt voor het gebruik in de garage, maar daarvoor copieer ik dan maar dat deel dat ik op dat moment nodig heb. Groet Rob
  3. Dank Werner, nee, ik kom niet uit de buurt. Ik heb ondertussen het onderhoudsmanual van de YJ besteld en zal het gaan opzoeken.
  4. Even wennen aan deze site, Dank voor de reacties. Ik heb ondertussen veel aan mijn Jeep vervangen, zoals de stuurstang, de kruiskoppelingen, de verdelerkap, het onderbrekingsmodule, de bobine(was achteraf niet nodig). in/uitlaatpakking, maar waar zou dat ploffen in de carburator en het moeilijk door de compressie heenkomen tijdens het starten vlak voor het aanslaan vandaan kunnen komen. Ik moet zeggen dat als hij eenmaal loopt hij ook redelijk soepel loopt.
  5. Ik heb de indruk dat de ontsteking te vroeg staat, waardoor hij bij het starten nauwelijks door de te vroege ontsteking heen komt en af en toe ploft in de carburator. Derhalve wil ik wat experimenteren met een wat later ontstekingspunt, maar kan, ook door gebrek aan een manual(overigens wel besteld), niet vinden waar ik dat punt kan beinvloeden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...