Spring naar bijdragen

Dion01

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Dion01

  • Verjaardag 28/06/1965

Dion01's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ja en wordt er ook niet warm van. Ik heb alle relais eens op de plaats van de claxon gezet en ze doen het allemaal. We blijven maar ploeteren...dus......... Zou het dan toch de startmotor kunnen zijn?? Maar waarom is het euvel dan de eerste 2 keer voorgekomen terwijl de auto gewoon loopt. Ik wordt hier echt simpel van.
  2. Wederom bedankt voor de tips. Heb inmiddels de mistverlichting nagelopen, maar deze werkt prima. Ook zonder de bewuste 20Amp zekering werkt de mistverlichting voor en achter, dus lijkt het mij logisch dat deze zekering daar niets mee heeft te maken. Wat ik nog extra heb gecontroleerd is wanneer de zekering precies knalt. Dit gebeurt pas op het moment van starten. Contact aanzetten heeft geen gevolg, pas wanneer ik de sleutel omdraai gaat de zekering eraan. Misschien dat dit iemand van jullie op een nieuw idee brengt........ Graag korte zoekacties aangeven....koud man in de sneeuw sleutelen
  3. Tot zover al bedankt voor jullie reacties. Ben al iets wijzer geworden. Het is één zekering in de kast in de motorruimte waar niemand mij de werking van kan vertellen. Heb een afbeelding gevonden op internet http://media.photobucket.com/image/fusebox%20jeep%20grand%20cherokee%201996/phoenix4g63t/ZJ/100_0152.jpg Het gaat om de rechtse rij met minizekeringen en dan de 2e van boven van 20Amp (wanneer je naar de kast kijkt in de lengte, dus boven de grote zekeringen en onder de relais). Zet ik er een nieuwe in en het contact aan knalt hij er nu meteen weer uit. Weet iemand waar deze zekering van is??
  4. Beste lezers, Ik heb een Grand Cherokee LTD 5.2 V8 uit 1996. Sinds kort gebeurt het volgende: Auto valt uit tijdens rijden. Startmotor gaat rond maar slaat niet aan. De meter geeft aan dat de benzinetank leeg is. Het lampje van de overdrive gaat (flauw) branden. Tevens knalt er iedere keer een zekering uit die in het compartiment onder de motorkap zit. Het is een mini-zekering van 20 Amp, maar ik kan niet zien waar die voor is. Wel is bekend dat op deze groep (3 stuks 20,20 en 15 Amp) ook de airco-pomp zit aangesloten. Deze hebben we inmiddels ontkoppelt, maar dat heeft ook geen effect. Het duurt hooguit iets langer voordat de zekering doorbrand. Heeft iemand ooit van dit probleem gehoort. We zijn al 3 weken aan het zoeken, maar niemand kan het ontdekken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...