Spring naar bijdragen

Henkie-B

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Henkie-B

  • Verjaardag 28/01/1969

Henkie-B's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Hoi Het schijnt dat je hem een kwartslag kunt draaien ,maar dat moeten we nog verder uitzoeken. Bak ligt er nu toch achterweg dus we kunnen het goed zien.
  2. Hallo bedankt voor je reaktie. Ik denk dat het met de kleppen wel goed zit. Het is puur een onstekings probleem Als we hem starten geeft hij wel een paar keer een vonk maar dan stopt hij er weer mee. draai je de sleutel terug en start opnieuw dan vonkt hij weer een paar keer. Een lastig geval hoor. We gaan gewoon verder zoeken.
  3. Hallo Bedankt voor je tip hier zullen we morgen eens even naar kijken. Wij zelf hebben nog het vermoeden dat het vliegwiel niet goed staat. Maar hoe meer tips hoe beter. Ik hou jullie op de hoogte.
  4. Hallo Mede Jeepers Sindskort heb ik een jeep cherokee aangeschaft uit 1994. Er is een andere motor ingebouwd en volgens de vorige eigenaar is alles overgezet. Echter loopt de auto niet meer. Nu hebben we het volgende inmiddels gedaan: Nieuwe BDP sensor. Nieuwe computer. Nieuwe ontsteking. Nieuwe bougie`s. Stationair draait hij nu maar zeer onregelmatig en daarbij is de verbranding zo beroerd dat er vlamen van ongeveer een meter uit de uitlaat komen. Gas geven wil al helemaal niet. Nu hebben we inmiddels de bak er achter weg gehaald om te kijken of het vliegwiel wel op de juiste stand staat, deze is namelijk ook overgezet. Wie kan mij vertellen wat we nog meer kunnen doen. Gr Henkie-B:(
×
×
  • Nieuwe aanmaken...