Spring naar bijdragen

Gele CJ7

Forum member
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Gele CJ7

  • Verjaardag 29/09/1969

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Alblasserwaard
  • Interests
    Jeep

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-7
  • Bouwjaar
    1983

Gele CJ7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Zit nu een computer in van een '93er en de ouwe computer is van '91, heb zelf een automaat en die er nu in zit weet ik niet voor wat voor bak hij is Maar hij start goed en alles werkt weer naar behorenen, m'n lampje "Maint Reqd" is weer uit Heb nu wel verhalen gehoord over repareren maar kortste klap is gewoon een andere erin?
  2. Beetje laat maar had hetzelfde probleem bij mijn Jeep 4.0HO, andere computer erin en probleem was over
  3. Goedenmorgen Jeepers, Heb een Jeep Wrangler-Renegade uit 1992 en had ineens problemen met starten met koude motor Nu blijkt de computer een storing te hebben en andere computer erin en probleem opgelost Mijn vraag: is deze computer te repareren? (zie er een soort Gel-rubberachtig iets in zitten)
  4. Gele CJ7

    in new york

    Is deze BullBar er nog ?
  5. Zoek de Orginele dikke achtermat (Antraciet) voor een YJ Mag ook van de spatborden aanbieden, die ik heb zijn gescheurd van het achterbankje Mag vies zijn maar niet kapot !!!!!
  6. Kan gesloten worden, heb een radio
  7. Gele CJ7

    Even Voorstellen..

    Hallo JEEPERS Sorry, ik had me nog niet voorgesteld maar wel een advertentie te koop gevraagd geplaatst Ik ben sinds 1992 in bezit van een JEEP en heeft diversen YJ's gereden In 1993 een CJ uit '83 totaal gerestaureerd en is nog steeds in bezit en komt er alleen uit met super mooi weer en rijd maximaal 1500km per jaar Bezit nog een Wrangler type Renegade uit 1992 en heeft deze in '97 gekocht en kan er nog steeds geen afstand van doen, staat al sinds een jaar of 4 in een loods (vanwege kinderen en grijs kenteken) maar heeft deze met de winter weer laten draaien (Compleet RVS uitlaat systeem met RVS Header eronder) en besloten om deze in April weer te laten keuren en er weer mee te gaan rijden, ook omdat m'n zoon van 5 er helemaal wild van is !!! Ben lid geworden van het JEEP forum om ook orginele onderdelen te kunnen gaan vinden voor een YJ Mvg Patrick
  8. Sind 23-02-1993 rij ik JEEP en heb daarna al verschillende YJ's gereden
  9. Zoek een goedwerkende radio met casette voor het orgineel maken voor JEEP YJ Er zijn 2 of 3 verschillende type's uitgebracht !!! Moet wel bevestigings middelen bij zijn !!!!
  10. Coen bedankt dat je aan Lus heeft doorgegeven dat ik zo achterbank zocht
×
×
  • Nieuwe aanmaken...