Spring naar bijdragen

harley2002

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over harley2002

  • Verjaardag 27/09/1961

harley2002's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Auto is verkocht kan een slotje op.
  2. Ja dat weet ik maar je zou af kunnen spreken dat ik het kenteken en de kenteken platen hou totdat ze hem over willen schrijven trouwens aan de andere kant kost schorsen ook niet de hoofdprijs.zag het ook meer als.een eventuele tegemoetkoming. In ieder geval wel bedankt voor je oplettendheid en je advies.
  3. Wrangler Laredo 2.5 zwart uit augustus 1990. I.v.m. beeindiging hobby en het afscheid moeten nemen van mijn garage bied ik deze Wrangler aan. De motor is gedemonteerd net zoals de versnellingsbak. Ik heb een andere 2.5 motor gekocht uit een rijdende auto omdat de oude motor rookte. Deze oude motor is ook nog voorhanden en is altijd makkelijk voor extra onderdelen. De versnellingsbak heb ik laten reviseren en is na de revisie nog niet ingebouwd geweest.De Wrangler heeft een hardtop met een kapotte achterruit en een softtop (bikinitop). Verder kuipstoelen en driepuntsgordels.De auto rijd op gas maar omdat ik voornemens was om hem om te bouwen naar benzine heb ik er ook nog een kunststof benzinetank bij. Omdat ik niks meer in de autohobby ga doen mag de kettingtakel en motorbok waar het oude blok nog op gemonteerd zit door de eventuele nieuwe eigenaar gratis meegenomen worden. Richtprijs 1200 euro of tegen elk aannemelijk bod. N.B. De auto is dus niet rijdbaar en dient dus met een autoambulance opgehaald te worden. Auto is geschorst tot januari 2015 en hoeft wat mij betreft dus niet gelijk op naam te worden gezet.
  4. Hoi ik heb interesse in de versnellingsbak. Kan je me eventueel een pm sturen met nummer zodat ik je kan bellen ? groeten Paul
  5. Vond het zo zielig voor jullie dat je nog geen vrienden hebt hier dus ik denk ik voeg ze maar toe hahahahahahahahaha

    groetjes Paul

    P.S. Wil jij geen moeilijke vragen stellen over dingen waar je geen reet van snapt ?

    Pijpstok ;)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...