Spring naar bijdragen

Edzel

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Edzel geplaatst

  1. Hé, bedankt voor de snelle reactie. Dat de motor te veel benzine kreeg, was ook mijn eerste gedachte, maar na het opnieuw afstellen van de carburateur geen verandering. Wil nu even naar de nokkenas kijken, misschien 'n afgebroken nok?
  2. What's on your mind?

  3. Tijdens het rijden is de motor van m'n Nekaf plotseling slecht gaan lopen, 3 poten. Bij het controleren van de bougies waren deze zwart, maar niet echt nat. De rook uit de uitlaat is zwart. Wat ik ook probeer, kan het euvel niet verhelpen. Bougies goed, Kabels goed, vonk goed, gereviseerde benzine vacumpomp,Compressie goed. Heeft iemand nog 'n goed idee? Vriendelijke groet "Edzel"
  4. Hoi Nekaf vrienden. Ik denk het probleem van veel benzine in het oliecarter van mijn Nekaf te hebben opgelost, dank zij jullie goede tips. Heb eerst de compressie gemeten. Deze was uitstekend, daarna de benzinepomp gedemonteerd. Het bleek dat in de membraam een scheurtje zat. Nu ga ik kijken of ik ergens aan een nieuwe membraam of een revisieset kan komen. Groeten, Edzel.
  5. Hoi Nékaf vrienden Mijn Nékaf wilde niet starten. De handpomp pompte geen brandstof door. Met wat starterpilot sloeg de motor toch aan. Tijdens de rit kwam er plotseling veel blauwe rook uit de uitlaat en hield de motor er mee op. Bleek dat er erg veel benzine in het oliecarter was gekomen. Wat kan daar de oorzaak van zijn? Vriendelijke groet. Edzel
  6. Bedankt voor de goede reacties. Ben er uitgekomen. chookeprobleem. Start uitstekend (koude start) alleen met totaal uitgetrokken chooke en handgas op half.
  7. Ik heb een vervelend startprobleem. Zowel met koude als een warme motor. Alleen door veelvuldig gebruik te maken van Starterpilot slaat de motor aan. Loopt dan verder uitstekend. Wat kan de oorzaak zijn?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...