Spring naar bijdragen

will1032

Forum member
  • Aantal bijdragen

    13
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over will1032

  • Verjaardag 31/01/1973

will1032's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. auto loopt weer ! tijdens het starten heeft ook iemand de plunjer van de brandstofpomp bediend en in de banjo bout diesel gedaan. en starten maar . allen bedankt.grtz
  2. ga ik morgenvroeg proberen, voor nu alvast bedankt en ik laat iets weten
  3. nee er komt niets uit !!! zowel niet als ik probeer te starten als op contact
  4. mijn probleem met starten is nog steeds niet verholpen,het probleem is volgens mij dat ik geen druk op mijn brandstof pomp krijg.het is een indirecte multiport brandstof inspuiting. het Brandstoffilterhuis is met aan de bovenzijde een plunjer.deze heb ik 1000 x gepompt maar ik krijg geen tegendruk ??? ik heb hem ertussenuit gehaald en proberen te starten om te kijken of er diesel door de slangen gespoten werd.ook hier gebeurde niets ? kan mij iemand helpen hoe ik nu verder moet ! ik heb mijn auto toch echt nodig !!
  5. Ja is een automaat,dus aanduwen helaas ! en de pomp : ik heb een pomp zoals vermeld in handleiding / boekje met aan de boven zijde een schroefje welk je losdraaid en dan een plunjer hebt om mee te pompen.maar kan het zo zijn dat als nog een retourleiding lek is dat deze valse lucht aanzuigt ? of maakt dat niets uit. ik heb namelijk maar 1 leiding vervangen en het zou dus kunnen dat meerdere leidingen iets gescheurd zijn. ( maar niet opgevallen )
  6. Maar waarom krijg ik geen druk op de pomp?? ook niet met het handmatig pompen met de plunjer.
  7. Geeft geen foutmelding er staat Done . Zekering is ook oke !
  8. wordt de pomp electr. aangestuurd met een zekering of anders ? en zoja kan mij dan iemand vertellen welke en waar deze zit.
  9. ben er nu achter dat geen geen druk op mijn brandstofpomp krijg ?? hoe kan ik nu testen wat er fout is ??
  10. Hallo Na het vervangen van 3 van de 5 gloeibougies en 1 retour slangetje diesel kon ik de auto gewoon starten, echter na 1 dag stil gestaan te hebben wil hij niet meer starten! ook niet met een startpiloot ! accu heb ik opgeladen maar nog steeds niets. waarom heb ik de gloeibougies vervangen: omdat bij koud weer hij al moeilijk starte.maar met een startpiloot starte hij altijd!! kan mij iemand opweg helpen ik weet niet meer hoe nu verder? Ook heb ik nog een probleem: tijdens het rijden valt de motor een fractie van 1 sec in zijn neutraal en de wijzers vallen uit! dit doet hij bij een bepaald toerental als de motor warm is, daarna rijd hij gewoon weer verder of hij valt weg en komt weer bij en herhaald dit zolang ik op dit toerental blijf rijden. gr Gil
  11. Hallo ,ik heb een probleem met mijn verwarming van mijn grand cherokee laredo 3.1 TD uit 2000. deze wil niet warm worden ! ook doet de stand 1-2-3 het niet van de ventilator. kan mij iemand hiermee helpen aub. ik heb gezocht waar de thermostaat weerstand zit maar kan deze niet vinden?heeft misschien iemand een technische tekening of een hele goede tip voor mij. ik ben een leek hierin maar wil graag zelf het probleem proberen te doen oplossen. Bedankt !!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...