Spring naar bijdragen

Nails

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Nails

  • Verjaardag 23/02/1952

Nails's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Mede dankzij jullie aanwijzingen zijn de achterlichten veranderd en heeft de Franse keurmeester zijn fiat(500) gegeven. Ook de remleidingen, -schijven en -blokken vervangen. Nu bezig met de radiateur.
  2. Dit kleine land, en met name Amsterdam, heeft altijd baat gehad bij ondernemende mensen die zich er vestigden. Dat was overigens ook van toepassing op London en is dat nog steeds het geval in New York. Soms waren dat mensen die in hun eigen land werden weggejaagd ( Hugenoten) of die voor zichzelf en hun nazaten te weinig perspektief zagen in het land waar ze geboren waren. Kortom: We werden er wijzer van. Natuurlijk is, dat niet van toepassing op een ieder die naar Nederland komt. Maar over het algemeen konden we daar "aardig" meer omgaan. Zo zeer, dat veel uit het verleden beroemde Nederlanders oorspronkelijk van vreemde origine waren. Ook met andere religies of overtuigingen werden meestal, wellicht vanuit cultureel en economisch belang, werd meestal soepeltjes omgegaan. Kortoom: Een mooi en slim land. Nu de PVV. Worden we daar wijzer van? Ik ben benieuwd naar reacties.
  3. Op mijn Wrangler TJ zitten Amerikaanse achterlichten. Die knipperen rood en dat vindt de Franse keurmeester niet goed genoeg voor een o.k. Hoe los ik dit probleem op.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...