Spring naar bijdragen

rolexed

Forum member
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over rolexed

  • Verjaardag 19/03/1970

rolexed's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. handzender vandaag binnengekomen,effe geprogrammeerd door de dealer en alles werkte weer! nu weer lekker tuffen!
  2. inderdaad, ik heb een trekker gekocht(heb toch een gereedschapstik,komt wel weer een keer van pas) effe erachter,paar keer tikken en los,toen was het klusje weer geklaard! hoop morgen dat het alarm ook meewerkt.
  3. ik heb vandaag bij een andere dealer een handzender besteld,volgens hun had ik het fabrieksafsysteem erin zitten,komt morgen binnen en effe programmeren)hoop dat het werkt,komt morgen binnen! probleem waar ik nu mee zit is het stuur eraf halen,stuurtje was een beetje rommelig ,heb er een op de sloop gescoord. krijg alleen het stuur met geen mogelijkheid eraf,airbag losgehaald en de grote moer losgedraaid maar zit vast als een huis!
  4. bedankt joost,ze vertelden mij dat een nieuwe handzender alleen werkt bij een MOPAR OF EAGLE alarm(deze zijn orgineel fabrieksaf),volgens hun was de mijne een canadese(via chass.no). heb alleen nergens eagle/mopar kunnen vinden op een kastje in de auto,waar zou dit moeten staan? ik heb wel het vierkante ledje op stuurhoogte op het dashboard. is dit orgineel?als ik hem lock van binnenuit gaat dit lampje knipperen,als ik de auto open maak met sleutel gaat hij toeteren,vind het alleen vreemd dat als je de auto start hij meteen ophoudt. dealer gaf eigenlijk aan,bestellen,doet hij het niet dan heb ik pech!
  5. bedankt,had ik al geprobeerd maar lukte mij niet:(
  6. ik heb ook een probleem,heb namelijk helemaal geen handzenders! als ik de deuren open doe gaat de claxon af,dan moet ik snel starten en gaat hij uit. dicht doen gaat alleen van binnenuit met de lockschakelaar,met de sleutel gaat hij niet dicht. ik heb wel een groot vierkant ledje boven het stuur zitten wat gaat branden als het alarm geactiveerd is,is dit het orginele alarm? ik kon onder het knieschot niks vinden,alarmunit ofzo? waar zit de orginele eigenlijk,ik ben bang dat als ik een orginele bestel hij niet zal werken. dealer was ook niet echt behulpzaam,ze vertelde mij dat ik een canadese uitvoering heb:( auto is gewoon nieuw geleverd in 1999? wie helpt mij?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...