Spring naar bijdragen

Ruuvdo

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Ruuvdo

  • Verjaardag 07/07/1967

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oirsbeek, Limburg
  • Interests
    Nekaf, re-enactment (middeleeuws)

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    M38A1 MD
  • Bouwjaar
    1956

Ruuvdo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Ruuvdo

    2X Nekaf Te Koop

    Door omstandigheden moet ik toch de Jeeps verkopen. Richtprijs is 4500 per stuk. De AE heeft een complete huif met deurtjes. is jaargang 56, Klein motor probleem Spatbord (polyester) zit er weer op. De DL is jaargang 60, loopt prima, geen deurtjes wel huif, Nieuwe banden.
  2. Hi Mutt, Bovenstaand ga ik idd doen. Maar heb ook meteen nog een Jeep gekocht. Deze wil ik gebruiken als "donor" wagen. Op deze heeft kennelijk ooit eens een TLV gestaan, alleen hebben ze een ander vooruit erin gezet. In ieder geval gaan we door! :)
  3. Ruuvdo

    Nekaf Te Koop

    Verkoop gecanceld! Een Nekaf erbij gekocht en een motor!
  4. Ruuvdo

    Nekaf Te Koop

    Vraagprijs is 4000,-
  5. Ruuvdo

    Nekaf Te Koop

    Bij deze dan te koop. Nekaf M38A1 Bj 1956. Remmen recentelijk vernieuwd, nieuwe koppelingsplaat etc. ieuwe Bougies. Chassis in goede conditie. Motor heeft defect, komt uitlaat gas uit de vulpijp. Compleet met huif en deuren. Een aannemelijk bod!
  6. bovenstaande allemaal gedaan, het enige wat ik niet kan zien tot dusver zijn de zuigers. Misschien moet ik maar aan verkoop denken?
  7. De kleppen zijn gechecked, lijken mij allemaal in orde wat betreft breken. Langzaam denk ik dat dit riant gaat kosten. Heeft iemand een suggestie? Groet
  8. Hi, volgens mij zijn het uitlaatgassen. Hij "puft" het er ook uit. Ook het harde kloppend geluid klinkt erg ongezond.Ik vermoed zelf dat een klep kapot is. Kan dat? Groet
  9. Mutt, De kraan gedemonteerd en schoongemaakt. Deze werkt perfect verder. De rook komt nog steeds uit de vulpijp. Ook is er een hardkloppend geluid vanuit de klep? cilinder 4 gezien vanuit de voorkant. Klep kapot? Groet
  10. Hallo Mutt, Dank voor het antwoord, maar waar zit die kraan? Groet
  11. Haoo Allen, Na lange tijd weer aan mijn Nekaf begonnen. Starten was moeilijk maar hij loopt weer. Nu blijkt echter dat er uitlaatgassen! uit de olievulpijp komt. Weet iemand hoe dit kan en hoe dit is op te lossen? Met groet!
  12. Hallo allemaal. Ik ben Rudi, heb sinds enige tijd een NEKAF en heb er plezier mee. Vandaag viel mijn Jeep onder het rijden uit, zomaar, ineens. Stroom is er wel, de verlichting werkt. Wat NIET werkte waren alle meters. In eerste instantie keek ik alleen naar de benzine dus ik tank bij. Geen mm omhoog. Geen enkele meter werkte. Na wat speur werk bleek een draad afgebroken te zijn van schakelaar. Je raadt het al. ik zoek met spoed zo een een schakelaar, de wagen is namelijk van belang bij een sinterklaas feestje komende zondag. Wie heeft deze schakelaar liggen/over?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...