Spring naar bijdragen

Nati

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Nati

  • Verjaardag 26/06/1992

Nati's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Nati

    Even Voorstellen..

    héllo iedereen, mijn naam is Nati Horny (ja Horny.. ik weet het, niet alledaags ) en ik ben nieuw op dit forum, eigenlijk kwam ik hier terecht om 1 ding te weten, maar naarmate ik verder keek zag ik dat er hier heel wat tips & how to's stonden voor moest ik even jeep pech hebben (om maar niet auto te moeten zeggen ) ik ben 17 jaar (1992-06-2) en ga binnekort/lang (ligt aan jouw gedult af) een Jeep Grand Cherokee krijgen van men ouders. a curse or a blessing? mijn hobbies zijn piano, fitness & op de pc zitten verder heb ik nog allemaal dingetjes die ik kan vertellen maar zie niet in waarom mensen op een jeepforum hier interesse in zoude hebben moest je toch nieuwsgierig zijn, vraag maar raak ^^ oh & btw. ik ben een belg maar niet zo 1 die denkt dat Belgen beter zijn dan Nederlanders (en visa versa - ofzoiets)
  2. Nati

    de kosten per jaar

    bedankt iedereen, had niet verwacht zo snel 1 antwoord te krijgen, indeplaats heb 'k er meerdere! ^^ ik ga me zometeen eens voorstellen, ff zoeken waar maar dat is een eitje ;D .. denkik
  3. Nati

    de kosten per jaar

    Hallo! ik vroeg me af hoeveel de kosten van een Jeep Grand Cherokee zouden zijn per jaar.. ik word bijna 18 & zodat ik veilig zou rijden, krijg ik één voor mijn 18de verjaardag.. leek me allemaal super cool wantja .. het is een mooi machien, maar als ik dan even denk hoeveel benzine & de rest me allemaal gaat kosten .. is dat geen lachertje... zouden jullie me kunnen zeggen hoeveel gemiddeld/ongeveer de kosten voor een diesel zouden zijn per jaar & hoeveel de kosten van alle andere dingen zouden zijn per jaar? verzekering enzo.. thx! Nati.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...