Spring naar bijdragen

ubags

Forum member
  • Aantal bijdragen

    4
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over ubags

  • Verjaardag 09/04/1975

ubags's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. ik heb vandaag een cherokee gekocht, 4.0 highoutput, handgeschakeld en op gas. het ombouwen kan beginnen, eerst de cherokee slopen.
  2. ik heb nu smalspoor assen, en wil de jeep wat breder maken, ziet er veel beter uit. op mijn kentekenbewijs staat bij aantal cilinders 86!! dit is volgens mij een fout van rdw, ik ga hem ook niet omkeuren, gewoon ombouwen en rijen maar, wel wordt hij omgekeurd naar lpg.
  3. motor en bak ombouwen lijkt me geen probleem, maar de assen? mijn cj heeft rondom bladveren, cherokee voor spiraalveren en achter bladveren, en een grand cherokee heeft weer rondom spiraalveren. volgende week ga ik naar zuid duitsland om naar diverse donorauto's te kijken.
  4. hallo, ik heb een cj 7, 4.2 uit 78,3 versnellingen.omdat deze jeep belastingvrij is, wou ik hem ombouwen naar diesel(toyota landcruiser) maar krijg het niet op kenteken! dan maar op gas. motor, bak en de aandrijving wil ik aanpassen. denk aan een complete cherokee 4.0 handgeschakeld, of een grand cherokee 5.2 v8 automaat te kopen, en alles om te zetten naar mijn cj 7. ik heb het liefste een v8, maar dit is alleen automaat, handgeschakeld lijkt me beter in een cj. wie van jullie heeft al eens een cj omgebouwd, of heeft goede tips??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...