Spring naar bijdragen

flinch

Forum member
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over flinch

  • Verjaardag 06/05/1973

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.zwedenhuizen.com

flinch's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Dat was toch al geen optie aangezien de auto in Zweden staat en daar alleen gebruikt wordt. En die ene keer dat je een sleepdienst nodig hebt (eens in de 10 jaar ofzo???) dat is mij geen veel te duur lidmaatschap waard. 99% heb ik al tijd zelf kunnen fixen.
  2. Nope. Een keer is zat om de hele boel te resetten blijkbaar.
  3. Nope, nog nooit ergens last van gehad. Je moet het zo zien. Ze zijn met die auto bezig geweest. Deuren open, kleppen open, accu er uit en er weer in. Of de deuren toen dichtgegooid zijn betwijfel ik. Toen kregen ze hem dus niet gestart en na een avondje in de garage zijn gestopt met zoeken. Volgende dag op mijn aanraden de achterklep open en dicht gedraaid met de sleutel en de blokkering ging er af. Dit tip had ik van een ander forum en werkte dus goed. Met de deursloten zou het niet werken volgens deze persoon, dus na de achterklep geprobeerd te hebben zijn ze gelijk gaan starten en voila alles werkt weer. Gelukkig maar, want als ik er zelf niet bij ben is een diagnose erg moeilijk.
  4. Succes!!! Als je dus geen handzender meer hebt, doet het openen en sluiten van de achterklep wonderen. Hij loopt weer als een zonnetje!
  5. Yup, van zover ik het begrepen heb is dat inderdaad het geval. Morgen maar weer bellen met Zweden, hopelijk staat de accu nu op de lader en kunnen ze de truuk met de het achterklepslot doen. Zo niet, heb ik een probleem:wacko:
  6. dat zal dan nog wat worden, want de dealer zit niet echt in de buurt. Hoe doet een normaal garagebedrijf dat dan als ze een accu moeten vervangen, vraag ik mij dan af. Een GC zonder zendunit is dus eigenlijk waardeloos als je geen dealer in de buurt hebt. En om nou de GC voor 1.5 uur te moeten slepen achter een kleinere auto ...
  7. Ik heb me aangemeld en zit gelijk met een probleem. Bij ons vakantie huis hebben we een Grand en we zijn er erg blij mee. Maar vandaag heeft mijn maatje daar de auto weggebracht voor wat bijspuitwerk. Toen ze er mee bezig waren hebben ze gelijk een lampje willen vervangen en daarom de accu losgegooid. Nu heb ik bij die auto geen afstandbediening en we maken hem altijd open met de sleutel. Nu zitten ook wij er dus mee. De auto wil niet meer starten toen de accu weer aangesloten is. Ik heb me rotgezocht op dit forum, maar het werd me niet echt duidelijker. Wie heeft er een oplossing om de startblokkering weer op te heffen (zonder handzender dus) Helaas kunnen ze daar niet zeggen of het een origineel alarm of niet origineel alarm is. Ik ga maar uit van origineel... Wie helpt?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...