Spring naar bijdragen

Noek

Forum member
  • Aantal bijdragen

    31
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Noek

  • Verjaardag 11/11/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.classicskills.nl

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Jeep Informatie

  • Type Jeep
    CJ-7
  • Bouwjaar
    1984

Noek's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Noek

    Project "Cheep"

    Dat is lang geleden. Het project staat nog steeds in de w8 wegens het opstarten van Classic Skills. Inmiddels zijn alle lichten op groen van de RDW. Kijk maar eens op www.classicskills.nl. Tot de volgende keer. P.s de C.J motor loopt als een zonnetje.
  2. Noek

    YJ 2.5l 4cil. MOTOR

    Nog iemand interesse?
  3. Noek

    YJ 2.5l 4cil. MOTOR

    Kortom zeer net en goed motortje.
  4. Noek

    Project "Cheep"

    Leuk plaatje van de CJ Ik heb er nog niet veel van gevonden. De onderdelen van de CJ motorrevisie zijn hopelijk vrijdag binnen. Dan kan ik alles weer samen monteren. Ik had vrijdag de cil kop nog even op de vlakbank gevlakt. Deze was erg krom. Maar nu weer vlak. Het onderblok moet nog . De klep geleiders en zittingen heb ik ook maar meteen gedaan. Deze zitten weer strak in het pak. Kortom weer bijna een goed blokje:bye1:
  5. Noek

    Project "Cheep"

    Ik ben nog begonnen met de motor revisie voor mijn cj7. Maar dit hoeft niet lang te duren. Dan staat van de zomer nog een totaal renovatie van punt daken op de schuren in de planning. Kan op dit moment sterren tellen op de zolders . Er komen nog binnenkort nog foto,s van body op chassis. En dan gaat het project even stil voor de schuren te renoveren. GOED werk mag even duren ik maak hiervoor geen planning:whistle:
  6. Noek

    Project "Cheep"

    De fooootoooo,s De foto,s van het verbreden en verlengen van de body. Als eerste heb ik de hele achtervloer uitgeboord en verwijderd. Deze word geheel vernieuwd omdat deze langer en breder moet worden. Het volgende is de body op het chassis plaatsen voor te passen. en dan de lengte bepalen.
  7. Noek

    YJ 2.5l 4cil. MOTOR

    YJ 2.5 l 4cil. motor compl. zeer goede staat. Is over van : project CHEEP. 300.- stuur pb voor info
  8. Ik heb nog 4x org. grand cherokee velg met banden 225 70 16 beetje oxide aanwezig banden nog net apk. alles voor weinig euries. bij interesse stuur maar pb
  9. Ik heb er nog een van YJ liggen, weet niet of dit het zelfde is. Is over van project CHEEP.
  10. Hoi Heb nog een orgieneel setje met 225ers liggen voor weinig.
  11. Noek

    Project "Cheep"

    Zo ff gemeten voor vlaai ,goed geregeld. Nu weet ik de lengte wat ik aan moet houden voor de body. Bedankt. foto,s komen nog.
  12. Noek

    Project "Cheep"

    Bedankt voor je bericht. Ik heb je een prive bericht gestuurd.
  13. Hoi

    Ik zou graag even komen meten aan de cj8 .

    Waar moet ik zijn .

    Wie moet ik bellen.

    Wat is het tel nr.

    vrgr Noek

  14. Noek

    Project "Cheep"

    Hoi allemaal Ik heb weer even tijd gehad voor aan mijn project te werken. Het is een grote klus om de body aan te passen aan de rest. De body is al verbreed en belangrijke stukken heb ik al nieuw bij gemaakt en er in gezet. Het ziet wel erg breeeed uit. De lengte van body is al los, maar nog niet bepaald. Ik moet er nog achter zien te komen wat de lengte body maten van een cj8 zijn. Fotos en verder uitleg volgen nog.
  15. Noek

    benzine tank yj

    Hoi Marcel. Ik heb nog een tank van een yj bj89 van: project cheep. over. De tank is incl brandstof pomp en volgens mij ook nog met aansluitingen. Ik hoor het wel als dit wat voor je is. 50 euro compl. gr Noek
×
×
  • Nieuwe aanmaken...