Spring naar bijdragen

Izznogood

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Izznogood

  • Verjaardag 30/04/1977

Izznogood's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Izznogood

    Fuseekogelset

    Te koop: Fuseekogel set (links en rechts) 100 Euro Voor 2,5 L i YJ Wrangler nieuw in doos. Deze moeten weg aangezien ik de Jeep heb verkocht.
  2. Zino ik heb het blok liggen, als je het blok wil zien en horen lopen, hij ligt in Axel bij een maat van mij.
  3. Izznogood

    Chassis YJ

    Mijn Chassis is aan de achterkant zo ver verrot dat het geen goed id meer is om daar de weg mee op te gaan (repareren heeft ook geen zin meer. Nu ben ik op zoek naar een chassis zonder roest. Wie kan helpen. P.S. Met of zonder kenteken, maakt niet uit.
  4. Gietijzer lassen is niet echt een probleem ik doe het vaker op electromotoren maar idd het schoon maken. Ik denk dat ik et eerst effe goed hecht en dan de header eraf haal om schoon te maken met een dremel en een klein freesje ofzo. Bedankt voor de tips
  5. Hallo allemaal, Blijkbaar heb ik een klein scheurtje in mijn header zitten. Ik weet dat dit niet echt een ramp is maar om verder scheuren te voorkomen wil ik et vast lassen. Nu kan ik zelf goed lassen alleen weet ik niet of het verstandig is om de header eraf te halen ivm uitzetten enzo. Denken jullie dat het mogelijk is om de header te lassen zonder hem te demonteren. Groeten, ik
  6. Ik heb een tijdje geleden mijn eerste Jeep aangeschaft, helaas ben ik nu al door mijn banden heen. Hier komt mijn vraag. Mijn banden maat die ik nu heb is 275/60/R16, waar moet ik bij mijn banden aanschaf op letten, ik kan namelijk nergens de zelfde banden in all terrain vorm vinden. Nu weet ik dat R16 mijn velgmaat is, is dit het belangrijkste of moet ik ook rekening houden met de hoogte? Kan ik bv ook een andere bandenmaat nemen zoals 295/70 R16 (ik zeg maar wat)? Alvast bedankt.
  7. Hij staat te koop bij de in en verkoop centrale.
  8. Hallo, ik heb besloten om ook een Wrangler aan te gaan schaffen. Ik heb mezelf redelijk verdiept in eventuele kosten en dat soort dingen. Nu de Jeep nog, ik heb op de site gelezen over op welke punten je moet letten als je er 1 aanschaft. Bij 1 van die punten stond er bij "neem iemand mee die er verstand van heeft", die iemand ken ik dus niet. Is er hier iemand die mischien zou kunnen komen kijken of ik niet een kat in de zak koop, en ik direct voor grote kosten sta. De Jeep staat in Schiedam, bwjr 91, 111.000 km, €3500.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...