Spring naar bijdragen

Friso

Forum member
  • Aantal bijdragen

    18
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Friso

  • Verjaardag 09/12/1981

Friso's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. Zo, gisteren met een paar maatjes even naar de maasvlakte gegaan. was leuk. jammer alleen dat het droog was, lijkt me echt mooi als alles daar nat is. Karretje kan best wel wat, maar met een setje nieuwe banden wordt het alleen maar beter! Dat wordt de eerste upgrade, een advies is welkom. Wat voor type band voor terrein straat, met focus richting het terrein? Maat: 225/70R16 geloof ik (origineel)
  2. Heb daar wel op gelet of het wel of niet mag, mocht wel, was in een bos waar ze bezig waren met houtkap, dus mooie diepe sporen. Mijn vader was er ook met zijn WJ voor het geval dat ik vast kwam te zitten. Leuk, maar er moet meer uit te halen zijn. Hoe is dat op de Maasvlakte Zondag AS? goed te doen met de ZJ?
  3. Ja dat is inderdaad op het circuit niet veel anders.... Heb bij mijn ouders in brabant al een paar mooie blubber paden genomen met echt diepe plassen/doorwadingen, toen dacht ik al dat het niet ging, maar ging echt prima. Juist daarom is inderdaad zo'n jeep academy dag wel interesant. Zelfde als op het circuit is het of leren van een ander, of zelf de dure fout maken en daar van leren.
  4. Ja, op zich een goede vraag. Zo als ik er nu over denk wil ik het wel wat meer gaan doen. maar wel met een auto die zo dicht mogelijk bij standaard spec staat. Wat zijn dan de mogelijkheden?
  5. heb me net voorgesteld in het ik ben nieuw topic, en dus hier verder nog wat vragen. Mijn achtergrond in de auto's licht op het circuit, een compleet andere discipline en zeker ook leuk maar nu wil ik me eigenlijk in het terreinrijden gaan verdiepen. Dus..... Hoe goed is een GC ZJ 4.0 aut in het terrein? Wat voor mods zou ik aan moeten denken op termijn? Graag in leken termen praten want dit alles is nieuw voor mij. O ja, en heeft een GC ZJ standaard sper, en zo ja waar? voor, achter beide? please advise.
  6. Friso

    Even Voorstellen..

    Thanks voor de reactie, Om inderdaad het topic schoon te houden open ik wel even een nieuw draadje.
  7. Super, doe ik dat wel even. bedankt voor de tips.
  8. Dus jij hebt degene op de rechter foto? Ik die op de linker, heb jij een cd wisselaar? zo ja, waar zit die dan gemonteerd? groet
  9. Friso

    Reservewiel cover ZJ

    Wie heeft er nog een hoes voor over het reservewiel in de kofferbak van een ZJ over? (mooi prijsje) Ik heb een zwart lederen interieur. Thanks
  10. Ik bedoel dan met z'on gek fader knopje en drie van die verlichte tone balkjes/schuifjes.
  11. Friso

    Even Voorstellen..

    Dank je wel voor de tips, dat rockcrawling Holzen, wat moet ik me daar bij voorstellen? Mijn achtergrond is het circuit, dus een heel andere discipline. Vond terrein auto's als kind al prachtig dus moest er gewoon een komen! Hoe goed of slecht (buiten de bestuurder gezien) is een ZJ eigenlijk in het terrein? En voor het serieuze werk, aan wat voor mods moet ik denken.
  12. Friso

    Even Voorstellen..

    Goedemiddag, Ook nieuw hier. Mijn naam is Friso, woon in Driebergen. Ik heb sinds kort een Grand Cherokee 4.0 Limited uit '96 (USA import) ZJ. Ik ben 27 jaar oud, werk in de automotive. Ben ook van plan de auto echt te gaan gebruiken in het terrein, dus tips leuke dagen altijd welkom. Trouwens hoe competent is een standaard ZJ in het terrein? groet
  13. Ja denk ik ook wel, ziet een EU radio voor infinity gold er hetzelde uit als een USA model?
  14. Bij de ZJ kan je idd wel de boardcomputer van mijlen naar KM zetten maar het schermpje in je tellerhuis blijft dan mijlen aangeven. lijkt me dat dat toch op de een of andere manier te wijzigen is.
  15. Ik heb een GC ZJ uit 96'Amerikaanse import. is het mogelijk de odo teller naar KM's te zetten ipv mijlen? Thanks
×
×
  • Nieuwe aanmaken...