Spring naar bijdragen

eerstkoffie

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over eerstkoffie

  • Verjaardag 15/03/1969

eerstkoffie's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. alvast bedankt voor alle info. vanmiddag werd ik inderdaad verliefd, maar ik weet inmiddels dat het dan tijd is om weer in de oude auto te stappen en weg te gaan. nu druk aan het kijken en vergelijken op internet. die fora zijn geweldig voor tips. ik heb een saab 9000 CS nu en zat daar ook veel op t forum. heb nu een aantal cherokees op m'n lijst om te gaan bekijken, maar hoor inderdaad ook veel 'oei let op' berichten om me heen. maar ik wil graag een amerikaan. heerlijk. bekerhouders voor de koffie standaard dus een jeep, of een chevy pick-up / blazer. ga eens kijken wat hier te koop staat. bedankt ! groet, jw
  2. dank je voor je reactie. het gaat evt om deze auto.http://link.marktplaats.nl/269638597 ben benieuwd of 'ie hier bekend is. mooi en net ding. of, waar kan ik kijken naar goede gebruikte exemplaren ? een specialist in de buurt van flevoland, of er in ?
  3. hallo, ben vanmiddag wezen kijken naar een cherokee uit 1995, limited. een grijs-metallic, 150.000 km. erg mooi en netjes ( niet schoongespoten door de garage, motor ziet er gewoon netjes uit en niet extreem glimmend ;-) ze vragen 5000. heb 'm uitgebreid bekeken, zie nergens roest. tijdje gestaan met contact aan. heb m niet lopend gezien / gehoord. maar zag wel dat er, waarschijnlijk door contact aan en draaiende benzinepomp, een klein plasje benzine onder lag. ter hoogte van de tank. wat zou dit kunnen zijn, en waar moet ik nog meer op letten ? ben een jeep-leek, maar heb er wel zin in. binnenkort ook proefrit, dus hoor graag tips ! alvast dank !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...