Spring naar bijdragen

toffifee

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over toffifee

  • Verjaardag 15/09/1971

toffifee's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. ahum,een 5.9??????? ok ik zei al dat ik een rookie was he:D,maar ik kan dit weekend niet met mijn auto aan de gang,heb een bachelor party:lol:,maar als ik wat weet of dat het is zal ik dat hier vermelden en direct eens een paar foto's maken. ben benieuwd naar jullie mening over mijn wagoneer:rolleyes:. alvast bedankt voor de reply. gr Patrick.
  2. hallo ik ben patrick en nieuw hier,ik ben in het trotse bezit van een wagoneer uit 1978,5.7 v8. ik heb hem nu twee dagen en wat rijdt dat super!. Mijn vraag is;hoort er redelijk wat speling in het stuur te zitten?. heb nl een vrij grote vrije slag in het stuur zitten,maar de vorige eigenaar vertelde mij dat dat normaal was. ik ben echt een groentje op auto gebied en ze kunnen me dan ook veel wijsmaken. is dit normaal of een makkelijk te verhelpen euvel!?. alvast bedankt voor jullie reactie's. groeten, toffifee
  3. toffifee

    Even Voorstellen..

    hallo allemaal!!! ik ben sinds 3 dagen de trotse eigenaar van een wagoneer uit 1978. Het is een 5.7 v8 met twotone kleurstelling. zo gauw ik tijd heb zal ik foto's van mijn beest plaatsen. groeten Patrick.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...