Spring naar bijdragen

mckolley

Forum member
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door mckolley geplaatst

  1. mckolley

    Te Koop 5.9

    EJG ik was al op het internet toen jij nog in je bed peepee deed. En ik vraag me af wat je daar om 3 uur s'nachts stiekem nog doet op het internet? Moet je niet naar school? Je zegt dus was mijn grote stommiteit om op dit forum te posten en nu mag je er je debiele fun ermee hebben? Ik vraag me echt af wat "moderator" op dit forum betekend. Licentie voor ...? Een moderator modereert en is niet part of the probleem Als ik hier moderator was zou ik niet gewoon meeschelden zoals jij, of domme kinderachtige vragen stellen als Ab (6.8 wat???) of de policy gebruiken wanneer het hem uitkomt en privemail op het forum zetten of kommen kijken naar de kabaal zoals 87 (zijn leeftijd?) en lekker meedoen maar onpartijdig zijn, members helpen in plaats om ze onderuit te halen. En sowieso als ik hier moderator was moest niemand hier deze belachelijke scheldpartij lezen en had ik ervoor gezorgd dat iedereen ermee ophoud. Maar dan moet je weten wat en moderator/admin is en heb je wat ballen nodig. Je foto daarboven laat me vermoeden dat die van je net afgeknepen zijn. Met elke posting maakt zich dit forum hier meer belachelijk. Stelletje viswijven, lol. Maar ik stop ermee, de volgende die hier post mag het nu maar met zich zelf doen . Waar is de knop "cancel membership?"
  2. mckolley

    Te Koop 5.9

    Relax robin, ontspan je bilspieren, live is fun. Ik zie die moderators wel bij de verkeerslichten en zij mijn achterlichten.
  3. mckolley

    Te Koop 5.9

    Bedankt menno, dat is de eerste bijdrage waar ik echt iets aan heb hier.
  4. mckolley

    Te Koop 5.9

    Voor degenen die het werkelijk interesseert: http://en.wikipedia.org/wiki/Jeep_Grand_Cherokee 100 m in 6.8 sec gemeten bij motortrend.
  5. mckolley

    Te Koop 5.9

    Wow ik tegen de rest. Ik vind het gewoon armzalig wat jij hier "moderating "noemt. Mensen helpen? Nee, belachelijk maken. En ik ben geen Nederlander. En lees nog eens hierboven wat een bullshit hier op je forum staat. En dat ben je aan het modereren. Doe me een plezier en verwijder mij van dit forum. Mijn advertentie mag je houden.
  6. mckolley

    Te Koop 5.9

    Ja ab en dan heb je "we" nodig, ga huilen?
  7. mckolley

    Te Koop 5.9

    Ja maar dan had ik hem als oldtimer aangeboden. Toch gefeliciteerd .
  8. mckolley

    Te Koop 5.9

    Dit was een privebericht ab, dom dom
  9. mckolley

    Te Koop 5.9

    lol "we" , jij en de wereld?
  10. mckolley

    Te Koop 5.9

    Ab Je krijgt zeker een stijve als je met je policy zwaait, meneer Ab STAFF MODERATOR??? Sinjo is dat je mom, had ik dat eerder geweten ... Worden berichten waar gescholden wordt niet verwijderd? Policy? En mij mag je ook verwijderen, wordt ie nog harder?
  11. mckolley

    Te Koop 5.9

    Kameel er is maar een 5.9. Dus ben je met jeeps bezig dan weet je wat "5.9" betekend. Tenniste is dat mij ervaring op andere (buitenlandse) jeep forums. Maar had je het netjes gevraagd had ik hier meer uitgelegd. Het is echt een bijzonder auto en maar in 1998 gebouwd. Ab ik bedoel natuurlijk 6.8 kamelen. ik verzoek deze advertentie te verwijderen en in elk geval niet meer op te reageren. Je kan een auto niet aan 10 jarigen verkopen
  12. mckolley

    Te Koop 5.9

    Te koop mijn 5.9, de zwarte uitvoering. 3500 Euro. Ik ga ervan uit dat je als jeep fan weet wat een 5.9 is. Laaste 4 jaar: Gereviseerde motor, versnellingsbak, stuurhuis en airco. Nieuw: Radiator, snar en voorbanden. Alles op rekeningen ter inzage. Airco moet vermoedelijk voor de zomer weer bijgevult worden. De stoelverwarming bestuurder werkt niet. Wat krassen. 218000km, apk maart 2012. Bij de laatste 3 apk controles kwam er elke keer iemand voor nacontrole en elke keer was alles goed. Ik moet goedkoper rijden. En: volgens een autorijdschrift kan hij 6.8 op 100 m. Als ik bij de verkeerlichten iedereen in mijn spiegel zie verdwenen geloof ik het. Je moet echt wel een chayenne hebben met de zwaarste motor ...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...