Spring naar bijdragen

Anitahoefaker

Forum member
  • Aantal bijdragen

    3
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over Anitahoefaker

  • Verjaardag 28/03/1972

Anitahoefaker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. tja moet eerlijk zeggen dat ik het raar vindt om niet over prijzen te praten maar zal aan mij liggen uiteindelijk komen ze er toch wel via via achter wat er betaald is.

    thanks voor je bericht.

  2. Shark ja echt terrein rijden (de oprit nl) haha nee het is voor fun en show vandaar dat ik liever naar een auto ga kijken die naar mijn zin is en niet zelf moet gaan shoppen voor een lier en grote banden e.d. Michel: ben je ook bij die gele wezen kijken zo ja dan ben ik benieuwd wat je ervan vondt. Moet alleen even aan de kleur wennen voor een Jeep maar volgens mij als hij zo is als in de omschrijving een toppertje...
  3. HAd VANDAAG NOG EEN REACTIE GEDAAN OP JOUW POSTJE ,

    Is er weer gelijk afgehaald , had een opmerking over dat een mening hier niet word geaccepteerd, is weer gelijk verwijderd zoals een eerder postje over hem .

    Ook niet erg professionele tekst van hem vind ik, Meneer is ''óndernemer '' en voelt zich schijnbaar heel wat.

    Er zijn al veel leden weg , zelfs andere moderators zie ik niet meer op Forum zonder enige kennisgeveing hierover , Beest b.v.

    Gaat hier dikwijls over vriendjes politiek uit zul je wel merken na een tijdje .

    Succes nog met je evt .aankoop hoor

    gr John Gr.

  4. Hoi bedankt voor de tip we hadden hem al wel zien staan en hij ziet er op de foto netjes origineel uit maar we willen eigelijk wel een Jeep met grote wielen en een beetje stoer uiterlijk. Volgens mij is de vraagprijs ook een beetje aan de hoge kant voor een 4.2 6 cilinder vandaar dat hij ook zo lang te koop staat denk ik., Ik heb wel deze ( http://link.marktplaats.nl/249321339 ) zien staan kent iemand deze of is die van iemand van het forum toevallig? Nogmaals bedankt en wie nog tips heeft.....graaaaaaaaag.
  5. Anitahoefaker

    Gezocht CJ-7

    Hoi Hoi, Wij zijn op zoek naar een Jeep CJ-7 mag een 6 of (liever:)) een 8 cilinder zijn. Verder graag belastingvrij en eventueel met gas. Prijs maximaal 12.500,- GEEN inruil moet wel in goede staat zijn.... Groetjes en alvast bedankt, Anita.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...