Spring naar bijdragen

jannes

Forum member
  • Aantal bijdragen

    11
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door jannes geplaatst

  1. jannes

    Help Vooras Cj5

    wie kan of wil mij helpen om een vooras van een cj5 compleet nieuw inelkaar te zetten. zelf te weinig verstand van afstellingen.
  2. jannes

    bladveren cj

    ben op zoek naar bladveren voor van een cj5 1973. wie of wie kan mij er aan helpen?
  3. jannes

    willys hulp

    typeplaatjes staan erop Het gaat hier dan om een CJ5 uit 1960. De diesel die erin ligt is een fiat iveco moter. wil ook geen andere originele moter erin hebben die kunnen slecht tegen water. Ben er mee naar furtenau geweest en dat ging super. Maar na het lange stil staan lekken alle rubbers aan de assen. Weinig roest en voor de rest weinig nieuws. Ik ben wel op zoek naar een paar originele stoelen voor mijn senioren auto, wie kan er mij aan helpen. en een bankje voor mijn kinderen. jannes
  4. foto's staan is jeepers voor jeepers hup gevraagd
  5. jannes

    willys hulp

    bij deze foto's
  6. heb hem dus gekocht en ben gaan rijden in furstenau. Het jeepje doet het geweldig, er lekt wel een paar saels van de assen maar dat is makelijk te verhelpen. Wie kan mij vertellen wat voor type dit is, moet namelijk een paar onderdelen bestellen. Keteken staat vermeld :Willys camionnette
  7. jannes

    willys hulp

    Ik heb een willys camionnete gekocht. Dit staat op het kenteken vermeld. Wie kan mij vertellen welk type dit heet bv cj3 of cj5. Ik wil graag een aantal onderdelen bestellen voor deze, maar als ik het type niet heb dan word het lastig.
  8. kan iemand mij vertellen hoe een nekaf het in het terrein doet?? Kan namelijk eentje kopen met een dieseltje erin voor weinig. laat graag je ervaringen achter, ben een cj5 gewent hoop niet niet dat het veel anders is.
  9. jannes

    cj5 kabelboom

    weet iemand een nieuwe kabelboom te vinden, en zo ja waar? anders moet ik zelf maar een maken. rene
  10. Ben mijn cj5 aan het restaureren hij gaat compleet uit elkaar. Kan mij iemand vertellen welk boek mij het beste kan helpen in deze. Gaat bijvoorbeeld on de afstelling van de moter, bekabeling, tandwielkast, assen ed. Als mij iemand op weg kan helpen welke dokumentatie het beste is voor deze, dan ben ik zeer geholpen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...