Spring naar bijdragen

dennisds

Forum member
  • Aantal bijdragen

    8
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over dennisds

  • Verjaardag 15/12/1978

dennisds's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. hey kameel bedankt voor de tip de bak was voorheen prima maar ik was een beetje aan het zandhappen toen rolde mn jeep achteruit van een heuvel en kreeg em nie geremd heb em toen in de 1 getrokken en volgas en tak tak tak gebeurd met de bak heb em terug in 2wd gezet niks aan de hand nog eens geprobeerd maar de bak blijft slaan in 4wd dus ik vermoed dat de ketting of een tandwiel kapot is in 2wd hoor je em zachtjes ratelen zoals een slappe ketting maar rijd verder prima:wacko:
  2. hoi mensen ik heb een techniek vraagje: ik heb een xj 4liter/l.o mijn tussen bak klappert als ik in 4wd rij nu denk ik vrijwel zeker te weten dat ie stuk is .klinkt als een te slappe fietsketting. maar ik heb nog een xj 4liter/ho staan met veel minder kilometers en een goeie bak kan ik de ho plug and play compleet overhangen en de computer enzo aansluiten of is dit professorwerk? mocht dit een plug and play verhaal zijn komt het volgende loopt de h/o ook op de gas installatie van de l/o ik hoop dat iemand mij de antwoorden kan geven alvast bedankt o ja voor ik het vergeet mocht dit niet kunnen kan ik dan wel de wisselbak gebruiken? groeten dennis:bye1:
  3. dennisds

    ik en mn cherokee

    ik heb inmiddels de budget lift gedaan achter dankzij gedoneerde bladveren van jeepstuff, was wel ff rottig werkje maar heb het achter klaar. 5.5 cm lift dus goeie twee inch erbij nie overdreven stug maar een aanzienlijke verbetering in de weg ligging. is er hier iemand die een duidelijke afbeelding heeft van de bussen die voor gemonteerd moeten worden?met maten erbij? alvast bedankt morgen even fotos posten van de lift:whistle:
  4. dennisds

    ik en mn cherokee

    volgens mij heb ik het voor elkaar
  5. ben wel in rotjeknor waarschijnlijk misschien kom ik ff buurten met mn cherokee:D
  6. dennisds

    ik en mn cherokee

    hee hallo nou maar weer eens updatejuh doen hier. aangezien ik schade hadheb en een chromen grill wou heb ik een andere cherokee gekocht en ben aan het sleutelen gegaan, en heb mn eigen cherokee nu voorzien van chromen grill en dat gedoe om de lampen . er zit ook een keienvanger voor onder nu chromen deurklinken buiten en een reservewiel houder aan de achterbumperkofferklep. de voorbumper was ook getikt dus die ook maar vervangen voor chroom. ik heb inmiddels ook de ramen geblindeerd dus ze knapt aardig op word flink gangster achtig:ph34r:nu En ik heb van jacob van het forum hier twee zwarte deuren gedoneerd gekregen moet ze alleen nog gaan ophalen:wacko: de andere cherokee is een groene met een ho blok wat een verschil zeg:blink:maar die moest wegens financiele kwesties en tijd tekort gauw weer weg had het blok graag over gelepeld ik heb de cherokee nog wel trouwens dus mocht iemand er eentje zoeken voor blok of iets graag pm ben trouwens ook al stout geweest en stiekum op een motorcross terrein geweest wat een beul is zo n wagen ga er binnekort ook zekers keertje met club dag mee als ik welkom ben. vind het echt geweldig dit was het weer eventjes zal morgen weer even nieuwe fotos maken en pogen te posten groeten dennis:bye1:
  7. dennisds

    ik en mn cherokee

    ik ben helaas niet zo heel erg goed met de puntjes en de comma s. maar zal mn best doen. bedankt voor het verplaatsen ik kon eigenlijk niet echt een voorstel sectie vinden groeten dennis ps:hoe kan ik een foto van mn xj plaatsen?:bye1:en typ maar zonder spatie mag best
  8. dennisds

    ik en mn cherokee

    hallo mede jeepers ik ben dennis en sinds 2 weken in het bezit van mn cherokee ik moest snel een andere wagen hebben en omdat ze bij mij altijd wat hebben door het werk motor kapot bak kapot dat soort zaken besloot ik nu een jeep te kopen (dan maar wat minder snel dacht ik)ik had de cherokee gevonden een zwarte met gouden biesje en limited op de zijkant afspraak gemaakt en rijden wat een optrekken zo n jeep poe poe lpgtje werkte benzine prima paar kleine dingetje maar ja ze is ook nie nieuw meer en heeft er meer op staan dan gemiddelde gas auto 350xxx maar motorisch topfit helemaal verliefd en gelijk gekocht de auto is volgens mij gewoon stock op de schokbrekers na was al aan het kijken voor wat goodies maar heb helaas binnen een week schade gereden dorpel kapot (was al slecht)twee deuren en klein hoekje achterscherm maar kon de reis voort zetten echt thuis aan gekomen bleek de achter portier niet meer open te willen stond bij het dak drie cm open dak ontzet en de deurstijl ontzet al met al flinke klap toch savond s maar even veld hospik gespeeld deurstijl uit getrokken met mn vrouw der wagen deuren even met de voet uitgedeukt en het is weer toonbaar ik baal er gigantisch van maar ga der wel weer fixen mits de roest duivel er al nie flink gepakt heeft want de dorpel was wel heel slecht misschien gaat ze weer weg voor loop of sloop maar er komt er zeker 1 weer en misschien zit er bij 1 van jullie wel iemand die de schade en de roest kan behandelen voor een leuke prijs of iets in de aan bieding heeft met een leuk inruil dealtje dit was het voor even en ik zal even kijken hoe het hier met een fototje plaatsen gaat:bye1:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...