Spring naar bijdragen

bas

Forum member
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Over bas

  • Verjaardag 11/02/1962

bas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Waardering in de gemeenschap

  1. bas

    gieren

    als kluns met 2 linkerhanden en 10 duimen had ik recent op dit forum al zitten klagen over een reparatie bij een merk dealer met een prijs waarvan ik nog op adem aan het komen ben. mijn XJ 1998 weet echter niet dat er een groot gat in de portemonnee zit en heeft besloten nieuwe kuren te hebben. sinds een paar dagen ´giert´er iets mee onder de motorkap. het loopt samen met het toerental en klinkt alsof iemand op een gazzoo blaast. een enigzins half handige vriend gokt dat het geluid komt van een van de wielen die worden aangdreven door de snaar. waterpomp misschien. zou een lager kunnen zijn. kan ik daarmee blijven rondijden tot er weer cash in de portemonnee zit of moet ik dat meteen (laten) verhelpen?
  2. nou... zoals je kunt lezen bij cherokee forum 'snap nix van de prijzen' ben ik misschien verkoper van een cherokee 1998, ongeveer 125k km. Ik ben nl. geen klusser en heb net een bak geld in de apk gegooid waar ik van ben geschrokken. lamaarweten als je interesse hebt.
  3. kijk... daar heb ik wat aan. tenminste dat zal moeten blijken, maar alvast bedankt.
  4. newbe: woonplaats = blaricum
  5. Geachte forum-leden, Ik heb wat advies nodig: Ik heb een Cherokee 4.0 van 1998 met ongeveer 125.000km. Heb net voor de apk 2.700 euri af mogen rekenen bij een merkendealer (bladveren en nog wat dingen daarachter; sorry geen techneut). Ik had de optie om m onverichterzaken weer in elkaar te laten zetten voor een paar honderd euri of door te gaan met opfixen. Heb ik dus maar laten doen. Geschrokken van de kosten overweeg ik verkoop / inruil. Bij verschillende garages een indicatie gevraagd. Er wordt overal gemeld dat ik minder dan deze reparatiekosten terugkrijg. Kijkend op t web zie dat VRAAG prijzen toch tussen de EUR 6000 - 11.000 zouden moeten liggen. Proberen ze me nou te belazeren of zit er inderdaad een giga verschil tussen BIED en VRAAG prijzen? Wat is dit ding nou waard??? Verder: Als ik inderdaad geen drol terugkrijg hou ik m lekker zelf. Maar dan zoek ik wel een deskundige sleutelaar voor eventuele opkomende reparaties, want die Chrysler garage die kan dus nu wel de boom in. Suggesties hierover verneem ik graag.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...